Multi-Gyn Actigel - 50 ml

1
(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Multi Gyn
Varenummer: 6467

Multi Gyn Actigel er god til behandling af vaginalt ubehag (skedekatar)

Multi Gyn Actigel virker ved bioaktiv stimulering af skedens immunforsvar samt fysisk inaktivering af skadelige bakterier. Multi Gyn Actigel modvirker ubehagelig lugt, kløe og irritation.

Multi Gyn Actigel består af en aktiv bio-aktiv gel baseret på standardiseret høj mængde af polysaccarider. Indeholder hverken hormoner, duftstoffer, kemikalier eller konserveringsmidler.

Mere om Multi Gyn Actigel
Ved daglig intimpleje og som forebyggelse kan man med fordel anvende MultiGyn Actigel en gang daglig ved sengetid.

Multi-Gyn Actigel anvendes til behandling af bakteriel vaginose hvor symptomerne er ubehagelig lugt, svie og kløe, en brændende fornemmelse ved samleje og øget udflåd fra skeden. Det er skadelige bakterier i skeden der giver ubehaget . Tætsiddende tøj, nedsat immunforsvar, badning i swimmingpool og dårlig hygiejne kan være medvirkende til bakteriel vaginose.

Intim pleje
En god intimpleje kan forhindre udvikling af skadelige bakterier i skeden. Daglig vask med lunkent vand omkring skedeåbningen er ofte tilstrækkelig. Du skal undgå at bruge sæbeprodukter der indeholder et stof der hedder sodium laureth sulfat som indeholdes i mange sæbeprodukter og du skal undgå at vaske dig flere gange om dagen med sæbe.

Mange kvinder tror at kløe og svie altid skyldes skedesvamp. Det er ikke rigtigt. I mere end 60 % af tilfældene er det bakteriel vaginose. Nederst på siden kan du se forskelle mellem symptomer på bakteriel vaginose og skedesvamp .

Bakterier i skeden behandles ofte med anti-biotika som er effektive, men desværre dræber disse midler også mælkesyrebakterier som opretholder den naurlige balance i skeden. Det medfører ofte en efterfølgende ubehagelig og længerevarende svampeinfektion.

Multi-Gyn Actigel behandler og forebygger bakteriel vaginose uden at påvirke mælkesyrebakterier ved fysisk at omslutte bakterierne så de ikke kan fæstne sig til slimhinden. Multi-Gyn Actigel er en bio-aktiv gel der indeholder et patenteret stof der hedder 2QR. Dette stof er udvundet fra aloe vera planten.

Bakteriel vaginose er kendetegnet ved, dårlig lugt (fiskelugt), gråligt udflåd, kløe og irritation, brændende fornemmelse.
Du kan bruge Multi-gyn actigel til at afhjælpe problemet.

Skedesvamp er kendetegnet ved, ingen lugt, grynet hvidt udflåd, meget kløe og irritation, rødme ved skedeåbning.
Du kan bruge Multi-gyn Floraplus til at afhjælpe problemet.

Ingredienser:

Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Croospolymer (2QR-kompleks), Xanthan gum, Glycerin, Caprylyl Glycol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Multi Gyn
Varenummer: 6467

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.