Argan De Luxe Anti-Dandruf 2-in-1 Shampoo - 1000 ml.

Argan De Luxe Anti-Dandruf 2-in-1 Shampoo - 1000 ml.
Se alle produkter fra De Luxe & Argan De Luxe
Varenummer: 41830

Argan De Luxe Professional Anti-Dandruff 2-in-1 Shampoo økonomikøb

Denne Argan De Luxe Shampoo er formuleret specielt til dig, der døjer med skæl og andre gener i hår- og hovedbund. Produktet har en 2-i-1 effekt, idet den både afhjælper irritation samt plejer håret grundigt. 

Shampooen renser håret fra fedt og andet snavs, og har et højt indhold af stoffet Pyrithion Zinc, som medvirker til at gendanne balancen i hovedbunden, således at du opnår et optimalt hårmiljø uden kløe, irritation og skæl. Desuden er formularen beriget med dybt nærende Arganolie, som er rigt på Omega-fedtsyrer og beskyttende Vitamin E, der holder håret sundt og velplejet helt indefra. Argan olie er en særligt god ingrediens i hårpleje, hvis du har problemer med en tør hovedbund og slidt hår. 

Egenskaber

  • Reducerer skæl, irritation og kløe
  • Booster cellemembranerne for en sund hovedbund
  • Efterlader håret blødt, glansfuldt og glat
  • Effektiv mod slidte og spaltede spidser

Produktet kan anvendes af absolut alle hårtyper, men er særligt god til dig, der ønsker at reducere skæl og irritation i din hovedbund for at opnå et sundt miljø og et smukt hår. 

Anvendelse

Påfør shampooen i vådt hår og masser grundigt ind i hovedbunden samt ud i hårets længder. Lad produktet sidde i 1-3 minutter, så formularen kan virke i hovedbunden og skyl herefter grundigt ud - gerne med lunkent vand. Brug jævnligt for at opretholde en sund hovedbund. 

Med dette økonomikøb har du nok produkt til lang tid - og du sparrer på plastikken. 

Indhold: 1000 ml

Ingredienser:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Dimethicone, Acrylater-copolymer, Zinc Pyrithione, Polyquaternium-10, Parfume, Argania Spinosa (argan) Kernel Oil, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Indgår i kategorierne
Shampoo

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.