Perskindol

3 Produkt(er)

Perskindol - Lindring af ømme muskler og led.

Perskindol blev udviklet i 1981 og er siden blevet en populær løsning på problemer med irriterede muskler og led. Perskindol er en række lindrende gels, som giver dig effektiv smertelindring ved smerter i eksempelvis knæ, ryg eller nakke. Perskindol indeholder blandt andet koncentrerede plantestoffer, som bidrager til den hurtige og effektive virkning. De koncentrerede plantestoffer og æteriske olier som beriger Perskindol, giver desuden gelen en stimulerende duft, der medhjælper til, at få musklerne til at slappe af.

Hvornår kan du anvende Perskindol?

Perskindol Gel kan benyttes af alle! Lige fra professionelle- eller amatørsportsudøvere til haveentusiaster, eller dig med et fysisk krævende job. Uanset hvem du er, kan Perskindol hjælpe med at lindre ømme og irriterede muskler eller led. Ved påføring af Perskindol stimuleres blodcirkulationen, musklerne afspændes og smerter lindres - så bliver du ikke begrænset af dine muskler og led.


Her hos Med24.dk kan du købe disse produkter fra Perskindol:

  • Perskindol Active Gel - 100 ml
  • Perskindol Thermo Hot Gel - 100 ml

Du kan købe Perskindol nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har altid hurtig, så dine produkter hurtigt kommer frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.