Pediakid - en række kosttilskud med 100% naturlige aktive ingredienser til dit barn

Pediakid
13 Produkt(er)

Pediakid - Kosttilskud til børn i forskellige varianter

Pediakid børnevitaminer er kosttilskud, som er specielt udviklet til børn. Produkter fra Pediakid fås både i form af vitamingummies, flydende sirup og i pulverform, så det er let for dit barn at indtage et dagligt tilskud af vigtige næringsstoffer. Der kan være mange forskellige grunde til at dit barn har brug for vitaminer som tilskud til sin normale kost. Derfor har Pediakids produkter forskellige formål, så du kan finde lige det produkt der passer til dit barns behov. Pediakid findes både som multivitamin, med enkelte vitaminer og med Omega 3-fedtsyrer fra fiskeolie. Vitaminer fra Pediakid er vitaminer i børnehøjde og derfor har hvert produkt sin egen unikke smag. De forskellige børnevitaminer har blandt andet smag af jordbær, hindbær og cola - lækre smage som de fleste børn kender og elsker!

De seneste år er vitamingummies blevet en populær måde at få børn til at spise kosttilskud på. Vitamingummies fra Pediakid har en praktisk, sjov og naturlig formel, som er specielt designet til at være tiltalende for børn. Pediakid gummies er formet som små søde bjørne med flotte farver, som afspejler det specifikke kosttilskuds smag.

Fordele ved Pediakid:

  • Laktosefri
  • Glutenfri
  • Produkterne er uden kunstige aromaer og farvestoffer
  • Pediakid Vitamingummies er formuleret uden animalsk gelatine og konserveringsmiddel

Hvad er Ineldea Laboratories?

Pediakid er en produktserie fra franske Ineldea Laboratories, der siden 2003 har tilbudt innovative produkter inden for naturlig sundhed. Ineldea Laboratories mener at sundhed er et af de vigtigste aspekter i livet og det bør derfor være naturligt at tage sig af det. Derfor stræber Ineldea efter kun at bruge ingredienser af højeste kvalitet, hvilket er en del af grunden til, at Pediakid er bestseller og nr. 1 på det franske marked for producenter der udbyder vitaminer til børn.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.