Pascoflair

Læs mere om Pascoflair lige her:

2 Produkt(er)

Pascoflair til stress, uro og søvnbesvær

Lider du af mental stress og uro eller døjer du måske søvnproblemer? Hos AcuPharma ApS har de specialiseret sig i kosttilskud og naturlægemidler og de har stor erfaring på området. De tilbyder blandt andet Pascoflair, som er et plantebaseret lægemiddel, der dæmper milde symptomer på stress, uro og søvnbesvær.

Hurtig og effektiv effekt med Pascoflair

Pascoflair er et beroligende naturlægemiddel, der er baseret på planter. Der er hverken bivirkninger eller døsighed forbundet med det, ligesom at der heller ikke er registreret nogen fysisk afhængighed ved brug af midlet. Pascoflair dæmper uro og letter indsovning. Det er også velegnet ved nervøsitet og stress, som kan opstå i forbindelse med flyrejser, optræden og eksamener m.m. 

Pascoflair kan anvendes af alle personer over 12 år. Det har en hurtig effekt og virker allerede inden for 30 minutter. Du kan spise 1-2 tabletter en halv time før sengetid ved søvnbesvær og ved lange flyrejser eller du kan spise 2-3 tabletter fordelt over hele dagen ved uro og mild stress. Du må dog som maksimum spise 3 tabletter pr. dag.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.