Omron TENS apparat

2 Produkt(er)

Benyt dig af Omron TENS apparat til lindring af smerter

Transkutan Elektrisk Nervestimulering eller TENS er et apparat, som kan lindre dine smerter. Terapien er blevet anvendt i over 30 år af medicinske fagfolk; heraf kiropraktorer og fysioterapeuter. Med et TENS apparat fra Omron holder du kraften til at lindre smerter og ømhed. Det er en 100% stoffri og receptfri løsning, som tager i omegnen af ca. 15 minutter. Hvert enkelte TENS apparat fra Omron tilbyder forskellige styrkeniveauer, så du kan justere det til lige nøjagtig det niveau, som du har brug for.

Elektroterapi plejede at være tilgængeligt på recept for at hjælpe mennesker med at lindre muskel- og ledsmerter. Igennem de sidste 20 år har Omron været førende indenfor denne teknologi og ført den frem globalt. Hver TENS enhed tilbyder kraftig lindring til alle former for smerter og ømhed, lige hvor du har brug for det – dette kan være fra skulderen og ned til din nedre ryg, knæ eller alle punkter derimellem. Produkterne fra Omron demonstrerer tydeligt, at patienterne er i fokus under udvikling af dem.

Hvilket TENS apparat skal jeg vælge?

Vi oplever alle dage, hvor musklerne er ekstra trætte efter arbejde, træning eller noget tredje. Ved hjælp af et TENS apparat kan du på effektiv vis løslade disse spændinger i kroppen og dermed slappe mere af. Apparaterne kan indstilles på forskellige niveauer, og tilpasses til dit behov.

Hos Med24.dk har vi et fint sortiment af TENS apparater fra Omron. Vi tilbyder blandt andet favoritten, Omron E4 Pro – Elektronisk nerve- og muskelstimulator. Dette er et fantastisk massageapparat, som kan anvendes til flere dele af kroppen. På siden vil du også kunne finde andre TENS apparater samt gode tilbud og lave priser. Det er desuden altid muligt at opnå gratis fragt og dag-til-dag levering.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.