Olívy Baby Care - perfekt til bleskift

Olívy Baby Care er et skånsomt, men effektivt produkt, der forebygger og behandler rødme, irritation og udslæt på huden. Brug det som en naturlig del af bleskiftet, hvor det renser huden og samtidig sikrer en ren, blød hud i naturlig balance. Læs mere om Olívy her! 

3 Produkt(er)

Naturlig rens og hudpleje fra Frankrig

I 2015 kom Olívy til Danmark, hvor det hurtigt vandt indpas blandt danske børnefamilier på grund af sine fantastiske egenskaber. Produktet består af næsten 99% olivenolie, vand og kalk, og de sidste procenter er blandt andet antioxidanter og stoffer, der sikrer produktet mod bakteriedannelse. 
Denne særlige formel på olivenolie og kalk har været brugt som rens og hudpleje til sarte områder som bleområdet hos børn i Frankrig i mange generationer. Nu kan du også få glæde af det naturlige og gode Olívy babyplejeprodukt, der kan bruges ved hvert bleskift i stedet for sæbe og vådservietter.  


Allergivenligt og kvalitetstestet

Olivy Baby Care diaper change bliver produceret hos en anerkendt fransk medicinalvirksomhed, hvor de bruger de gode ingredienser, som er blevet brugt i Frankrig i mange år. Hvert eneste parti bliver grundigt testet og undersøgt for at sikre, at det lever op til danske standarder og krav til sund hudpleje.

Olívy Baby Care er allergi certificeret af AllergyCertified, og faktisk blev det i 2016 nomineret til AllergyAward som “Bedste hudvenlige produkt til institutioner/professionelle”. Du kan altså være sikker på, at Olivy Baby Care er et anerkendt og skånsomt produkt uden parfume og farvestoffer. 


Olivy Baby Care anvendelse og egenskaber

Som en del af bleskiftet bruges Olivy Baby Care diaper change til at vaske, rense og fugte hele bleområdet. Du fordeler blot en smule af produktet på en vatrondel og tørrer herefter hele bleområdet godt af. Olivy Baby Care kan på den måde rense urenheder efter urin og afførring (afføring renses først af med vand og derefter med Olivy). På den måde undgår du en rød babynumse og bleudslæt, som kan virke irriterende for dit barn.

Olivy Baby Care egner sig også til at pleje andre hudområder, der kan være særligt sarte og tørre, og som kan have brug for lidt ekstra pleje. Babyer har særlig sart hud, som let bliver påvirket af de mange nye stoffer og materialer, som huden kommer i kontakt med. Med Olivy er du sikker på, at du ikke tilfører huden uønskede og skadelige stoffer, da det er helt uden skadelig kemi.


Fantastiske anmeldelser

Siden Olivy Baby Cares lancering i Danmark har det vundet en plads på puslebordet hos rigtig mange familier. Både eksperter, fagpersonale og tilfredse forældre har udtrykt sin begejstring for Olivy Baby Care.

Maria K. har givet Olivy Baby Care 5 stjerner og skriver i sin anmeldelse “Er et vidunderprodukt. Inden vi brugte det var numsen blevet lidt rød, og samme sag som vi brugte Olivy var numsen pæn igen. Vi bruger det ved alle bleskift nu, og numsen er så fin

Hos Med24.dk er det vigtigt, at vi kan tilbyde lækre, effektive produkter, der ingen skadelige virkninger har. Vi ønsker at hjælpe alle nye familier med at få den bedste start på livet, og derfor kan du her finde Olivy Baby Care diaper change til gode priser. Du kan få råd og vejledning til både bleskift og den bedste hudplejerutine af vores uddannede personale.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.