Nuxe

Nuxe hudpleje kombinerer natur og luksus og med deres brede sortiment er du sikret, at der findes et produkt der passer til netop din hud. Nuxe stræber efter at få alle til at føle sig smukke, både indeni og udenpå, med produkter, der kombinerer natur, videnskab og sensorisk luksus.

NUXE har eksisteret siden 1957, og har siden etableret sig som anerkendt hudplejebrand verden over, ikke mindst med deres ikoniske, multifunktionelle tørolie, Huile Prodigieuse. NUXE stræber efter at få alle til at føle sig smukke, både indeni og udenpå, med produkter, der kombinerer natur, videnskab og sensorisk luksus. NUXE lægger stor vægt på bæredygtighed og naturens egne ingredienser; gennemsnitligt 80 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Uanset din alder og hudtype, kan du finde produkter, der er skræddersyede til netop dine behov og ønsker. NUXE’s produkter indeholder ingen parabener, mineralske olier, mikroplast eller animalske produkter (med undtagelse af bivoks i Rêve de Miel serien). NUXE har en række patenter og deres produkter er blevet præmieret adskillige gange.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.