Nuxe

Nuxe hudpleje kombinerer natur og luksus og med deres brede sortiment er du sikret, at der findes et produkt der passer til netop din hud. Nuxe stræber efter at få alle til at føle sig smukke, både indeni og udenpå, med produkter, der kombinerer natur, videnskab og sensorisk luksus.

Køb for over kr. 200,- og få et gratis Nuxe Duftlys

Kampagnen gælder til og med den 28. december, eller så længe lager haves.

NUXE har eksisteret siden 1957, og har siden etableret sig som anerkendt hudplejebrand verden over, ikke mindst med deres ikoniske, multifunktionelle tørolie, Huile Prodigieuse. NUXE stræber efter at få alle til at føle sig smukke, både indeni og udenpå, med produkter, der kombinerer natur, videnskab og sensorisk luksus. NUXE lægger stor vægt på bæredygtighed og naturens egne ingredienser; gennemsnitligt 80 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Uanset din alder og hudtype, kan du finde produkter, der er skræddersyede til netop dine behov og ønsker. NUXE’s produkter indeholder ingen parabener, mineralske olier, mikroplast eller animalske produkter (med undtagelse af bivoks i Rêve de Miel serien). NUXE har en række patenter og deres produkter er blevet præmieret adskillige gange.
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.