Nuuroo


En barndom med fantasi, leg og sjove universer. Produkter med omtanke for miljøet inden for legetid, spisetid, sovetid mm., som kan gå i arv fra generation til generation. Læs mere om Nuuroo her!

69 Produkt(er)

Om Nuuroo

Rund billede dreng med Nuurro håndklæde

Nuuroo er et dansk designbrand, der med høje standarder og nordisk stil for øje, skaber tidløst og langtidsholdbart interiør, beklædning og accessories til babyer og småfolk i alderen 0-10 år. De har fokus på en barndom uden kemi, og Nuuroos produkter skabes derfor i rene materialer som silikone, økologisk bomuld og genanvendt polyester.

Med rene materialer uden skadelige kemikalier, og en gennemgående bæredygtig og bevidst tilgang til design og udvikling, har Nuuroo skabt et univers, hvor de aldrig går på kompromis med kvaliteten. Derfor er alle Nuuroo produkter også i overensstemmelse med de højeste EU-standarder.

Nuuroo er grundlagt i 2020 med visionen om at skabe et brand med produkter, der kan gå igen i generationer. Nuuroo ønsker at være med til at skabe en mere klimavenlig verden, og derfor er det vigtigt for Nuuroo at deres produkter kan gå i arv fra generation til generation, og derved mindske belastningen på miljøet.

Hos Nuuroo skal en barndom være barnlig, og derfor har de også stor fokus på barnlighed med fantasi, leg og sjove universer i en samtidig rolig og stilren hverdag, hvor produkterne bliver en del af hjemmets indretning.


Spis med Nuuroo

Hos Nuuroo har de fokus på en praktisk hverdag for småbørnsfamilier, hvor der skal være plads til barnlighed og leg. Derfor er alt silikoneservice designet med et gennemgående tema med motiver som fås i alt Nuuroos silikone service: koala og giraf. Vores spisetallerkner og dybe tallerkner er designet som henholdsvis et koala ansigt og et giraf ansigt, som gør spisetid lidt hyggeligere og indbydende for små børn. Nuuroos sortiment indenfor spisetid indeholder alt fra tallerkner, kopper, skeer, skåle, hagesmække, savlesmække, sugerør, drikkeflasker og servicesæt. 


Dreng leger med kasse Nuuroo

Leg med Nuuroo

Hos Nuuroo tænker de barnets udvikling og læringsproces ind når de designer legetøj. Alt legetøj bliver skabt med fokus på stimulering, sansning og motorisk udvikling, samtidig med at det skal være sjovt og tidsløst, så det kan gå i arv til næste generation. Farverne er holdt i klassiske nordiske nuancer, så produkterne passer ind i de fleste hjem. 


Pusletid i bæredygtige produkter

Stofbleer er b.la. et multifunktionelt produkt, som vi bruger mange af i løbet af en dag med småbørn. Stofbleer kan både anvendes som ekstra underlag når du pusler, når dit barn skal sove, spise eller når du er på farten. Det er vigtigt med stofbleer at de både er holdbare og fri for skadelig kemi, da de er tæt forbundet med vores børn næsten hele dagen hver dag, og kommer til at blive vasket rigtig mange gange. Stofbleerne fra Nuuroo er lavet i blødt, økologisk bomuld og kommer i fine prints og farver, som passer ind i det nordiske hjem. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.