Nordthy

139 Produkt(er)

Nordthy - de bedste snacks til dig

Nordthy er en dansk virksomhed, som tilbyder dig de bedste snacks fyldt med kvalitet og god smag. Lige meget om det er en eftermiddagssnack, fredagsslik til familien, tilbehør til tapas eller en hurtig snack på farten, du leder efter, så kan Nordthy hjælpe dig. Gennem årene har Nordthy udviklet sig fra en lille lokal kage-leverandør til en stor virksomhed med et hav af forskellige produkter, der passer til enhver lejlighed. Find din favorit allerede i dag hos Med24.dk

"Din Kagemand" og slik til en hver smag

I 1966 stiftede Børge Lukassen virksomheden B. Lukassen's Kager - en lille lokal virksomhed i Thy, der leverede kager til de lokale købmand. Gennem årene udviklede virksomheden sig til at levere kager til butikker i hele Nordjylland. I takt med det stigende salg og den større efterspørgsel, ændrede virksomheden navn til "Nordthy Biscuits" og blev butikkernes foretrukne leverandør af kager. De blev endda kendt under navnet "DIN KAGEMAND", og vækkede opsigt med deres sjove og unikke salgsudstillinger med bl.a. flødebollemænd og massevis af kager.

I 2007 udvider virksomheden deres sortiment, så vi ikke kun kan nyde godt af kager fra Nordthy men også slik. Nordthy Slik kommer til og har i dag et bredt sortiment, der både indeholder lakrids, vingummi, surt og saltet slik, så hele familien kan få lige det, de bedst kan lide. Nordthy Slik har også bolcher og slikkepinde i alverdens smage og farver, og prøver du at undgå for meget sukker, så er der også varianter uden tilsat sukker udviklet specielt til dig! 

Nordthy Premium - følger tidens tendenser

I 2010 skifter Nordthy Biscuits navn til Nordthy, og den stigende efterspørgsel fortsætter. Derfor udvikles "Nordthy Premium" i 2015 - en unik serie med produkter af kvalitet, der følger med tidens tendenser og gør vores hverdag lidt mere smagfuld og lækker. Med produktseriens indehold af både müslibars, lakridskugler, nøddemix, frugtstænger, og meget mere, har du en snack til enhver lejlighed - både til farten, madpakken, den søde tand og aftenhyggen.

Produkterne fra Nordthy

Hos Med24.dk har vi en masse forskellige produkter fra Nordthy - mon ikke du også kan finde din favorit:

  • Slikposer med både vingummi, lakrids, surt- og saltet slik
  • Produkter uden sukker eller kun naturligt indhold af sukker - bolcher, slikkepinde, tyggegummi og småkager
  • Nødder - både økologiske nødder og poser med saltede, ristede og smagfulde nøddemix
  • Fuldkornskiks i forskellige varianter og med et højt fiber indhold
  • Mini Müslibars
  • Fruity Fighters - frugtstænger der er perfekte til madpakken
  • Lakridskugler - skøn kombination af chokolade og lakrids
  • Rugbrødssnacks - perfekt alternativ til chips
  • Karmeller og chokolade - når du skal forkæle gæsterne eller dig selv

Køb Nordthy produkterne nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de skønne produkter hurtig kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.