Nestlé Modermælkserstatning & Tilskudsblanding

Modermælkserstatning og tilskudsblanding kan udgøre dit barns diæt, hvis ikke amningen fungerer eller kan give dit barn tilstrækkeligt med næring. Læs mere om modermælkserstatning og tilskudsblanding fra Nestlé her! 

12 Produkt(er)

Modermælk eller modermælkserstatning

Modermælk er bedst for barnet. Amning er altid det bedste valg, som minimum, i de første 6 måneder. Fortsæt med at amme så længe som muligt. Rådfør dig med sundhedsplejersken, før du vælger modermælkserstatning eller tilskudsblanding. 

Både Verdenssundhedsorganisationen WHO og Sundhedsstyrelsen anbefaler, at spædbørn næres gennem modermælk og amning fremfor modermælkserstatning, hvis det er muligt, men for nogle mødre er dette ikke en mulighed af forskellige grunde. I disse situationer kan modermælkserstatning være den løsning, der bedst erstatter modermælken. Modermælkserstatning kan derudover bruges som et supplement til amningen, hvis barnet ikke kan få tilstrækkelig med næring fra modermælken.  

Modermælk er den optimale ernæring for det nyfødte barn. Den indeholder alt det, som barnet behøver og i de rigtige mængder. Modermælkserstatning er sammensat så indholdet det et lille barn har brug. Modermælkserstatning og tilskudsblanding fra 6 måneder kan derudover bruges som et supplement til amningen, hvis barnet ikke kan få tilstrækkelig med næring fra modermælken.


Køb modermælkserstatning og tilskudsblanding hos Med24.dk

Her på siden finder du den modermælkserstatning og tilskudsblanding fra Nestlé, der altid sendes med bæredygtig og lynhurtig levering lige til døren. Du kan finde modermælkserstatning til både præmature børn, normalt fødte børn samt og tilskudsblanding til børn fra 6 måneder og ældre - Vælg mellem pulver og drikkeklar modermælkserstatning eller tilskudsblanding.  

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.