Nestlé modermælkserstatning

Modermælkserstatning kan udgøre dit barns diæt, hvis ikke amningen fungerer eller kan give dit barn tilstrækkeligt med næring. Læs mere om den gode modermælkserstatning fra Nestlé her! 

Modermælk eller modermælkserstatning | Nyfødte | For tidligt fødte børn | Flydende modermælkserstatning

9 Produkt(er)

Modermælk eller modermælkserstatning

Både Verdenssundhedsorganisationen WHO og Sundhedsstyrelsen anbefaler, at spædbørn næres gennem modermælk og amning fremfor modermælkserstatning, hvis det er muligt, men for nogle mødre er dette ikke en mulighed af forskellige grunde. I disse situationer kan modermælkserstatning være den løsning, der bedst erstatter modermælken, og hos Nestlé har de gennem de sidste mange år arbejdet mod at kunne tilbyde den bedst mulige erstatning for modermælk. Det er dog svært helt at matche de mange næringsstoffer, som et spædbarn normalt vil få gennem modermælken, og på enkelte punkter kommer modermælkserstatningen også til kort, men det er efterhånden så god en erstatning som muligt i de tilfælde, hvor amningen ikke fungere eller er fravalgt. Modermælkserstatning kan derudover bruges som et supplement til amningen, hvis barnet ikke kan få tilstrækkelig med næring fra modermælken.  


Nyfødte og spædbørn

For de helt små babyer, der i den første tid har brug for næring fra modermælkserstatningen, har Nestlé flere forskellige produkter, der er sammensat så de har et næringsindhold, som kan bruges til babyer fra fødslen og op til 6 måneders alderen.  

Dette er de forskellige NAN-produkter med 1 i navnet, hvorimod den anden udgave af produktet med 2 i navnet er velegnet til børn i alderen 6 måneder og ældre. Dette gælder NAN Sensilac, NAN Pro og NAN H.A, som findes i flere udgaver. I de første par måneder af barnet liv kan modermælkserstatningen udgøre hele barnets diæt, og fra 6 måneders alderen kan modermælkserstatningen indgå som en del af overgangsfasen til mere fast føde.  

Du kan vælge mellem disse 8 forskellige slags modermælkserstatning på pulverform, der passer til børn i forskellige aldre: 

  • NAN Sensilac 1
  • NAN Sensilac 2
  • NAN Pro 1
  • NAN Pro 2
  • NAN Pro 3
  • NAN H.A. 1
  • NAN H.A. 2
  • NAN Althéra

Modermælkserstatning til for tidligt fødte børn

Ved præmature børn er det ikke altid en mulighed at ernære gennem amning og modermælk, og her kan modermælkserstatnignen PreNAN Discharge være en god løsning. Børn med en lav fødselsvægt har brug for en helt særlig næringssammensætning i deres diæt for at sikre, at de vokser sig stærke og kan opnå en sund normal vægt. En af de vigtige dele af kosten er fx flerumættede fedtsyrer som omega-3 og omega-6, som du finder rigeligt af i PreNAN Discharge.  


Flydende modermælkserstatning

Modermælkserstatning på pulverform skal først tilberedes i flasken med en særligt opmålt mængde pulver og vand, men til de hurtige måltider kan du vælge en drikkeklar modermælkserstatning på flydende form som NAN Drikkeklar i forskellige udgaver.  

Den flydende modermælkserstatning findes i en økologisk og almindelig udgave til babyer i alderen 0 – 6 måneder og 6 måneder og ældre. NAN Drikkeklar er baseret på komælk men har en unik aminosyresammensætning, der nærmer sig niveauet i modermælk. NAN Pro drikkeklar indeholder desuden den aktive bakteriekultur Bifidus Bl samt langkædede flerumættede fedtsyrer (omega-3 (DHA) og omega-6 (ARA), så barnet får mulighed for at oprette en sund og stærk tarmflora, der kan holde maven og fordøjelsen godt i gang.  


Køb modermælkserstatning hos Med24.dk

Her på siden finder du den bedste modermælkserstatning fra Nestlé, der altid sendes med bæredygtig og lynhurtig levering lige til døren. Du kan finde modermælkserstatning til både præmature børn, normalt fødte børn samt børn fra 6 måneder og ældre - Vælg mellem pulver og drikkeklar modermælkserstatning. 

Gå til top

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.