Natursutten

Økologisk og bæredygtig sut af naturgummi fra Natursutten. 

En barndom uden skadelig kemi | Sut i naturgummi | Bidering | Sutteflasker 

5 Produkt(er)

En barndom uden skadelig kemi

Anne-Dorthe Grum, der er kvinden bag Natursutten, indså gennem sin seneste graviditet, at hun havde behov for en naturlig, sikker og sund sut, som hun trygt kunne give til sin søn. Det blev starten på Natursutten, hvor suttens bæredygtighed og høje kvalitet er i fokus.  

I dag fremstilles sutterne, bideringene og sutteflaskerne i Italien, hvor produktionen følges konstant for at sikre, at produkterne fremstilles bæredygtigt og lever op til høje standarder. Der udføres ofte kontrol og test af produkterne af ForbrugerLaboratoriet i Danmark samt mange andre steder i Europa. Den høje kvalitet og standard har medført, at Natursutten i dag er et meget solgt og populært produkt i lande verden over som USA, Canada, Japan og Australien.  

Produktet er 100% naturligt, miljøvenligt og fremstillet af naturgummi fra gummitræet.  


Sut med rundt eller formet skjold

Den naturlige sut fra Natursutten med rundt skjold og den sommerfugle-formede sut fås i både anatomisk og i rund form. Den runde form på suttens hoved gør, at barnet let kan fastholde sutten i munden, mens den anatomiske form er tilpasset tungens position i munden. Begge former fås desuden i tre størrelser, der passer til forskellige aldre: 

  • S: 0 - 6 mdr
  • M: 6 - 12 mdr
  • L: +12 mdr

Det runde skjold har et klassisk og tidløst design, der er let og enkelt at rengøre, da der ikke kan samle sig snavs i små sprækker og samlinger, fordi sutten er støbt i ét stykke. Uanset om du vælger det runde skjold eller sommerfugleskjoldet, får du en sut, der på grund af det bløde naturmateriale følger barnets naturlige mundbevægelser, og som ikke afsætter suttemærker i barnets ansigt. Sutteskjoldet har små ventilationshuller, der sikrer, at sutten ikke suger sig fast til ansigtet samt at den sarte hud omkring mund og næse ikke bliver irriteret.  


Bidering

Natursutten har også fremstillet en bidering i naturmateriale, der lever op til alle de samme krav som de forskellige narresutter. Bideringen har form som en søstjerne, og den er støbt med små blide knopper rundt langs “armene”, der giver en blid massage af gummerne, og som kan give lindring, hvis dit barn er ved at få tænder. De første tænder kan nemlig give ømhed og kløe, når de bryder frem fra gummerne, og her vil mange børn gerne have noget at bide i.  

Hvis bideringen bliver en smule beskidt, kan den let vaskes i varmt vand og sæbe, du skal bare sørge for at skylle og tørre bideringen grundigt, inden du giver den til dit barn igen.  

Bideringen er CE-mærket, og derudover er den både testet efter den europæiske standard for legetøj EN71 samt den strikse standard for narresutter EN1400:3, der stiller høje krav til produktets sikkerhed og kvalitet. Ligesom de andre produkter af naturgummi fra Natursutten er bideringen bæredygtigt fremstillet og indpakket på en miljøvenlig måde.  


Sutteflaske

Fra Natursutten kan du også få sutteflasker af glas, hvor selve flaskesutterne er lavet af samme naturlige naturgummi som sutterne fra Natursutten. Når du køber sutteflaskerne hos Med24.dk, får du en samlet pakke med 2 sutteflasker af Borsilikatglas (også kaldet laboratorieglas), der kan indeholde 240 ml hver. Flaskerne bliver fremstillet i Frankrig, og glasset har en høj isoleringsevne, er ridsefast, og så kan glasset modstå meget høje og lave temperaturer.  

I pakken får du desuden to flaskesutter med slow flow, der kan benyttes allerede fra barnet bliver født. Derudover indeholder pakken ringe, segl og låg til at samle flasken. To antikolik-ventiler medfølger også, og de er specielt udviklede til at sikre et naturligt mælkeflow, der ikke giver unødvendigt meget luft i maven.  

Sutteflaskerne af glas tåler både opvaskemaskine og mikroovn, men flaskesutterne bør du vaske i hånden og holde væk fra mikroovnen.  


Køb udstyr til mor & barn hos Med24.dk

Hos Med24.dk går vi meget op i, at hele familien får den bedste start på det nye liv som familie, når et nyt familiemedlem melder sin ankomst. Derfor har vi udvalgt de bedste produkter i kategorien mor & barn, og med sutter, bidering og sutteflaske fra Natursutten er du sikker på at få et naturligt og effektivt produkt, der er fremstillet med fokus på både kvalitet, effektivitet, naturlighed og bæredygtighed.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.