Mühle Shaving - Barbergrej til feinschmeckeren

Mühle Shaving

Mühle Shaving fremstiller noget af verdens lækreste barbergrej - og har gjort det siden 1945, hvor Otto Johannes Müller grundlagde virksomheden. Her finder du uden tvivl de bedste skrabere, barberkoste og produkter til personlig pleje. 

Produkterne er fremstillet i hånden, og lavet med tysk grundighed, når den er bedst. Produktion og materialer kontrolleres ned til mindste detalje og dette sikrer dig produkter i super høj kvalitet. Designet er harmonisk, stilrent og perfekt til enhver barberingsentusiast og feinschmecker.
14 Produkt(er)

Mühle Shaving - eksklusivt barbergrej til den kvalitetsbevidste mand

Det tyske brand Mühle er verdenskendt for deres højt anpriste barbergrej og tilbehør, som er fremstillet med kvalitet, effektivitet og æstetik i centrum. 

Mühles brede produktsortiment rummer enhver mands behov - hvad end du behøver en ny og effektiv skraber, en luksuriøs børste eller fantastiske plejeprodukter. Skrabere og børster fremstilles i adskillige farver og materialer, og her hos Med24 forhandler vi nogle af deres mest populære sæt, samt et bredt udvalg af Mühles lækre hudpleje. 

Mühles værdier

Mühle Shaving er enormt kvalitetsbevidste, og derfor fremstilles deres produkter i hånden, hvorefter de kontrolleres ned til mindste detalje. De smukt designede børster og skrabere samles og produceres på Mühles værksted i Erz, hvorefter de distribueres til lande over hele verden, hvor de funktionelle produkter af smukt håndværk er højt efterspurgt. 

Mühle bestræber sig på at skabe det absolut bedste produkt, og de går ikke på kompromis med standarden af hverken materialer eller ingredienser. Af denne grund er Mühle det perfekte brand til ham, der går op i effektivitet, kvalitet og i sig selv. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.