Claessens Kids Kid'sleep Moon - Hvid

CLAESSENS KIDS - KID'SLEEP MOON - hvid
CLAESSENS KIDS - KID'SLEEP MOON - hvid
CLAESSENS KIDS - KID'SLEEP MOON - hvid
CLAESSENS KIDS - KID'SLEEP MOON - hvid
Se alle produkter fra Claessens Kids
Varenummer: 34415

Claessens Kids Kid´Sleep vækkeur med sovetræningsfunktion

Dette sjove børnevækkeur Kid’Sleep Moon viser dit barn, hvornår det er tid til at sove eller til at stå op.

Den primære funktion for Kid’Sleep Moon er, at den kan anvendes som et vækkeur med sovetræningsfunktion, hvor en kanin viser barnet hvornår det skal sove og hvornår det kan stå op. Når det lyser hvor kaninen sover, betyder det, at det er sengetid. Når det lyser hvor kaninen er vågen, ved barnet at det er tid til at stå op. 
 
Kid’Sleep Moon børnevækkeur kan hjælpe alle i familien med at få mere søvn. Det er en perfekt måde at træne dit barn til en sund og god søvnrytme. 
 
Sker det ofte, at dit barn vågner meget tidligt om morgenen og i løbet af natten, eller har det svært med at falde i søvn om aftenen? Så er dette børnevækkeur lige til dig. Det hjælper bl.a. med at holde sengetids rutine og med at kunne se hvornår det er i orden at stå op om morgenen. Du/I får derfor også mulighed for at sove lidt længere om morgenen. Det er meget nemt – bare forklar barnet, at det skal gøre det samme som kaninen. 

Kid’Sleep Moon er meget nem at bruge og har mange funktioner, der kan tilpasses lige efter din families behov, bl.a.:

 • Det kan anvendes som en vågelampe fra 1,5 år eller som et vækkeur/sovetræner
 • Det kan bruges som et vækkeur til ældre børn – du kan vælge mellem 4 forskellige vækkelyde og lydstyrker, plus lydløs funktion
 • 4 muligheder for alarm, plus lydløs funktion
 • 4 forskellige vuggeviser og lydstyrker, til at hjælpe dit barn med at falde i søvn (2 musikalske vuggeviser, springvand og hjerteslag). Vuggeviserne spiller i 3 minutter og bliver slukket automatisk
 • Sovetræning – uret har 2 funktioner (snart sovetid og opvågningsproces)
 • ”Snart sovetid” – vælg mellem solnedgang eller timeglas
 • “Opvågningsproces” – vælg mellem aftagende måne eller timeglas
 • Animeret LCD skærm – kan bruges med og uden tændt LCD skærm
 • Fungerer med ledning og/eller batterier

Alder: Du kan bruge Kid’Sleep Moon fra fødslen som natlys og lyd/musik maskine. Sovetræningsfunktionen anbefales at bruges fra cirka 1,5 års alderen.
Når Kid’Sleep Moon anvendes som vågelampe til de helt små (fra 0 til 30 måneder) – lyser de to skærme samtidig (i dette tilfælde skal den enkelte figur vælges som dekoration).

”Snart sovetid” funktion - om aftenen er der en justerbar solnedgangstid for at vise dit barn, at det er næsten sengetid. En 10 minutters nedtælling til sengetid-funktion viser et digitalt display af en sol, der gradvist indstilles indtil kaninen går i seng. Bagefter, kommer månen op for at sige, at det er tid til at sove.

Solen lyser i gul farve og månen i blå farve, så det er nemt for dit barn at forstå hvornår der er tid til at sove og vågne op.

”Snart skal vi op” funktion - om morgenen, når månen begynder at gå ned (justerbar varighed) og solen står op, ved barnet, at det næsten er tid at stå op. I løbet af denne tid kunne dit barn læse bøger eller lege stille i dets værelse eller blive i seng og få lidt mere søvn. På det indstillede tidspunkt når solen står op på LCD-skærmen og kaninen skifter til vågen tidstand, så ved barnet at det er tid til at stå op.

Indgår i kategorierne
 1. Mor & Barn
 2. Søvn
 3. Natlamper

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?