Med24 og Radicover tager stråling alvorligt ? Gør du?

9 Produkt(er)

Stråling og børn
Eksperter fra hele verden advarer mod brugen af mobile enheder som smartphones, tablets og babyalarmer. Særligt børn er sårbare over for den intense stråling. Forskning viser, at de små optager 60% mere stråling i kroppen end voksne og kan blive hæmmet i udviklingen af både celler og immunsystem.
RadiCovers anti-strålingsprodukter har en dokumenteret effekt og reducerer strålingen med 55% - 99,9%.

En tablet er en farlig ven
Hvor tit sidder dit barn med en tablet? RadiCovers tabletcover reducerer den skadelige stråling fra det populære legetøj med op til 55%, mens surfertæppet reducerer helt op til 90%. Også høretelefonerne er efterhånden allebørnseje, og selvom de er enormt praktiske, så udsender de også stråling direkte i hovedhøjde. Med RadiCovers unikke Air Tube Headset kan du reducere strålingen fra høretelefonerne med helt op til 99,9%.

Stråling helt fra fødsel
Helt fra fødsel bliver de små udsat for stråling. Babyalarmer er et uundværligt apparat i alle småbørnshjem og har fået plads på allerførste række i både barnevogn, lift og tremmeseng. Men babyalarmer udsender, på lige fod med mobiltelefoner, stråling der kan påvirke spædbørns udvikling af celler og immunsystem. Med RadiCovers babyalarmpose kan du reducere strålingen med 97%. Posen har en praktisk lukkeordning og er desuden lavet i et blødt og smudsafvisende materiale der let kan vaskes i hånden.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.