Barnets Favorit Tandbørstesæt

1
Se alle produkter fra Barnets Favorit
Varenummer: 45882

Barnets Favorit Tandbørstesæt giver dit barn en god introduktion til mundhygiejne og tandpleje

Med dette tandbørstesæt fra Barnets Favorit bliver tandbørstning, og introduktion hertil, en behagelig oplevelse for både barn og forældre. Tandbørstesættet indeholder 3 forskellige tandbørster til forskellige aldre samt et smart skjold til minimering af spildt tandpasta på hænder og trøjeærmer.


+6 mdr. tandbørste:

Denne tandbørste er perfekt, når dit barns skal introduceres til tandbørstning og mundhygiejne - brug fra omkring 6 måneder. Tandbørsten er fremstillet med gummi-dutter hele vejen rundt om børstehovedet, der medvirker til at lindre ømme og smertelige gummer ved begyndende tandfrembrud.

+12 mdr. tandbørste:

Tandbørsten til børn fra 12 måneder er fremstillet i blødt gummi, der både børster barnets første tænder og medvirker til at lindre smerte i ømme gummer. Denne tandbørste kan med fordel bruges sammen med det medfølgende skjold, hvis barnet selv sidder med tandbørsten.

+24 mdr. tandbørste:

Når størstedelen af barnets tænder er kommet frem, kan i bruge denne tandbørste til at skabe en god rutine med tandbørstning. Denne tandbørste er fremstillet med helt almindelige børstehår, som rengør alle tænderne og kan bruges fra barnet er 24 måneder. Tandbørsten er også rigtig god, når dit barn skal lære at børste tænderne selv.


Indhold: 1 sæt m. 3 tandbørster og 1 skjold.

Se alle produkter fra Barnets Favorit
Varenummer: 45882

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.