Alphanova Kids lusebekæmpelse

1
Se alle produkter fra Alphanova
Varenummer: 37006

Zerapou lusebehandling til børn og voksne

Effektiv behandling som bekæmper både lus og æg, 100%. Shampooen tilsættes tørt hår. Sørg for at hele håret er dækket. Lusene sidder i hele håret, men det er ofte der sidder en mængde æg bag ved ørene. Behandlingen skal sidde i håret i 30 minutter. Brug derefter en tættekam til at fjerne døde lus samt æg. Der fås forskellige typer af tættekamme, nogle velegnet til kun lus og andre til æg.

Vær opmærksom på at selvom der er behandlet og alt er dødt, kan man desværre sagtens få lus igen efter få dage. Det sker når andre i institutionen eller klassen ikke er opmærksomme og får behandlet, så er risikoen for smitte stor og det kan være lidt svært at komme til livs. Så meld ud til skole og omgangskreds hvis man er smittet, så det kan blive stoppet hurtigst muligt.

Tip: Til piger med langt hår kan det være en god ide at sætte håret op i en knold, så har krybene lidt sværere ved at sidde fast.

Zerapou kryb væk behandling kan bruges forebyggende og kan med de dufte der er tilsat få kryb til at holde sig væk. Når shampooen bruges som behandlende må den kun sidde i håret i 30 minutter. Der skal efterfølgende balsam i håret for optimal kæmmeeffekt.

Denne unikke lusebehandling indeholder:
Kokosolie samt fedtsyre med esterbindinger fra vegetabilske oprindelse, alkohol og vitamin E. 

Alt er bionedbrydeligt og belaster ikke naturen. Så et fantastisk alternativ til andre behandlinger.
Dokumenteret effekt er sket via Vivo forsøg (test på levende organismer).

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.