Bidelegetøj

En bidering er altid god at have ved hånden, når de kløende og ømme gummer bliver et problem for barnet, som er ved at få sine første små tænder. Hos Med24.dk finder du herfor et udvalg af bideringe og bidedyr i fine designs fra velkendte børnebrands.

Vi har gjort alt forarbejdet og fundet de bedste og største favoritter blandt bideringe, som alle er fri for skidt og kemi, så både dig og dit barn kan føle jer trygge. Læs mere om bideringe

95 Produkt(er)

Både et legetøj og en hjælpende hånd

De fleste ser bideringen som et sødt stykke legetøj, men en bidering er også meget mere end det. Den er nemlig både gode for barnets saner, motoriske evner samt en hjælpende hånd, når barnet engang er ved at få sine første mælketænder.

Hvad er en bidering?
Når mælketænderne begynder at bryde igennem gummerne, kan det volde kløe, pine, sår og blister. En bidering, kølebidering, badedyr eller bamse, som er henvendt til at tygge i, er netop til for at hjælpe babyen i forbindelse med de smerter, som opstår i munden, når de første tænder melder sin ankomst.

Bideringen kan lindre både kløe og ømme gummer, men bidedyr er ligeledes gode, når en baby ønsker at udforske sine sanser omkring munden, sine motoriske evner og koordinering. Bideringen er allerede et kæmpe hit i mange hjem - alt fra bidebamse og badeand medbringes til den hyggelige badetid såvel som, når der skal skiftes ble eller leges.

Hvad er en kølebidering?
Mange vælger foretrækker en kølebidering, som nedkøles i køleskabet. Ligesom det gælder for gummedråber og tand gel, kan en bidering, som har været på køl, have en hurtigere lindring på ømme og irriterede gummer.

Du kan ligeså finde en bidering med knopper, som giver ekstra massage og stimulering i barnets mund. Her er Mininor Bidering i grøn og Oopsy Kølebidering i blå to storfavoritter.  

Sikker og hygiejnisk

Det er ikke alt, som er lige sundt at bide i, men når gummerne generer, kan barnet finde på at sætte tænderne i hvad som helst. Anskaffer du dig en bidering eller badeand, som er udviklet i et sikkert og hygiejnisk materiale, vil du altid være på den sikre side. Blandt andet er Hevea og Oopsy bideringe udviklet af 100% naturgummi, og så er de fri for BPA, PVC samt ftalater.

Køb bideringe og bidedyr hos Med24.dk

Hos Med24.dk ønsker vi at skabe tryghed for forælder og barn. Derfor har vi netop sørget for sunde og miljøbevidste valg. Vores bideringe er fulde af kvalitet og er samtidig udviklet i søde, smarte designs, som er nemme at desinficere eller rengøre.

Vores sortiment af bideringe og bamser rummer blandt andet kendte mærker som Mininor, Hevea, Oopsy og Twistshake! Ønsker du at hjælpe dit barn i forbindelse med ømme gummer og samtidig undgå, at der bliver bidt i skadelige materialer, kan vi anbefale at kaste blikket over disse søde og sjove kundefavoritter:


Kidsme Icy Moo Moo
Med dette kreative og søde design fra Kidsme finder du den perfekte løsning til et barn med irriterede gummer. Icy Moo Moo fyldes med enten vand, mælk, saft eller juice og kommes i fryseren til den er fast. Så har dit barn en lækker ispind, der fungerer som en lindrende bidering.

Oopsy kølebidering
Denne kølebidering kan lindre ømme gummer på barnet, som er ved at udvikle sine mælketænder. Når den har været nedkølet i køleskabet, er den særligt effektiv. Knopperne er ligeså med til at massere gummerne og derpå sætte gang i blodcirkulationen. Bideringen er formet som en hånd, der passer perfekt i barnets lille hånd.  

Hevea Badedyr – Kawan mini
For det sjove badeeventyr er det altid prikken over I'et at medbringe et badedyr. De fleste badedyr er udviklet i plastik, som barnet aldrig bør bide i. Med Hevea badedyr får du derimod et nuttet design i 100% naturgummi og naturfarve. Det er et sjovt legetøj, som både er sikkert og godt for barnets mund og sanselege.

Oopsy Bamse
Oopsy bidebamse fås i forskellige farver. Bamsen er lavet i let og blødt naturgummi, der er helt perfekt for den lille baby, som er glad for at udforske, lege, men samtidig også glad for at sætte bisserne i alt. Bamsen kan blandt andet medbringes i badet og er desuden fri for BPA, PVC og ftalater.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.