Mini Monkey - Tvilling bæresele

1
1
1
1
Se alle produkter fra Minimonkey
Varenummer: 35698

Mini Monkey Baby Carrier Twin - Endelig en bæresele til tvillinger.

Selen gør det let og komfortabelt at bære de mindste. Mini Monkey TWIN svarer til den ergonomiske bærende måde som et traditionelt wrap, vinder på komfort, brugervenlighed og sikkerhed!

Du bærer en (nyfødt) baby / tvilling i Minimonkey TWIN i opretstående stilling på din mave, i M-Position eller Frø Position. Eksperter anbefaler denne ergonomiske position til at bære babyer, fordi det kan have en positiv effekt på udviklingen af deres hofter.

Fordele ved Mini Monkey bæresele til tvillinger:

  • Kan bære op til 2X12 kg.
  • Twin Carrier er komfortabelt med dens brede skulderstropper (som danner et kryds på ryggen, som sørger for at vægten på babyerne bliver godt fordelt) i kombination med taljen fordeler babyens vægt over hele din overkrop. Dette gør det overraskende let at bære.
  • Velegnet til både nyfødte og ældre babyer (max 12 kg hver baby).
  • Ergonomisk - babyer kan bæres i M-Position med nakke og ryg fuldt understøttet, sammenlignet med den bærende måde af en wrap.
  • Let at bruge - intuitivt at bruge og ikke mange instruktioner at følge.

Efter justering af skulderstropperne i den rigtige størrelse placeres babyerne i poserne og strammes med et lille spænde. Det kan du selv gøre. Taljen forhindrer barnet i at glide ud af poserne. Selen er designet så enkelt som muligt for at sikre at produktet er så let som muligt at bruge. 

Minimonkey er et hollandsk mærke, der holder til i Amsterdam. Siden 2007 har Minimonkey haft et globalt fokus på udvikling, produktion og salg af innovative babyprodukter. Minimonkey TWIN er et 'hip-healthy produkt', der er certificeret af International Hip Dysplasia Institute.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.