Mininor Sutter

Børn er født med et naturligt suttebehov. Med en sut fra Mininor kan barnet blive beroliget, da en sut giver tryghed og opleves som noget kendt. Se det store udvalg af silikonesutter og latexsutter fra Mininor, hvor forskellige størrelser og farver giver god mulighed for at finde den perfekte til dit barn. 

Fordele ved Mininor | Latexsut eller silikonesut? | Den runde sut

23 Produkt(er)

Danske sutter af god kvalitet fra Mininor

Mininor er et dansk mærke, der både producerer sutter, sutteflasker, ammeindlæg og meget andet tilbehør til både mor og barn. Ønsker du produkter af høj kvalitet designet med fokus på skandinavisk æstetik og funktionalitet, er Mininor noget for dig. 

Uanset om du kigger efter bideringe, hagesmække eller sutter, finder du produkter i kønsneutrale og smukke farver. Mininor stræber altid efter at forbedre og udvikle deres produkter, hvorfor eksempelvis den klassiske runde silikonesut fra brandet er blevet opdateret.  

Fordele ved at købe narresut fra Mininor

  • Gør det nemmere for dit barn at sove og blive beroliget
  • Sutter overholder EN 1400 standarden
  • Smukke farver
  • BPA fri sut
  • Fås i flere størrelser

Skal jeg vælge Mininor latexsut eller Mininor silikonesut?

Når du skal vælge den rette sut til dit barn, skal du overveje farve, størrelse og faktisk også materialet. En Mininor sut kan fås i to forskellige materialer: Latex eller silikone. 

Narresut i silikone

Køber du en Mininor silikonesut, kan du være sikker på, at den er fremstillet i medicinsk silikone. Silikone er en smule hårdere end latex, hvorfor den er særligt egnet til børn uden tænder. Børn med tænder kan nemlig bide i den hårde sut og få stykker galt i halsen. 

Du skal derfor altid smide silikonesutten ud, hvis der er ridser eller mærker i dem. Har du selv eller din partner latexallergi, bør du vælge en silikonesut fra Mininor. Selvom allergien ikke er medfødt, øges barnets tilbøjelighed til at udvikle en, hvis en af forældrene har latexallergi. Latexallergi er en livslang allergi, der kan give nældefeber, astma og diarré ved kontakt med latexproteinet. 

Narresut i latex

Latex, også kendt som naturgummi, bruges i en lang række produkter som kondomer, sutteflaske hoveder og narresutter. Latex er blødere en silikone, hvorfor det kan være mere skånsomt for tænderne og reducere risikoen for suttebid.  

En latexsut har en kortere levetid end silikonesutter og det er vigtigt, at du smider sutten ud, når den bliver mørk og gullig. Generelt er det vigtigt at opretholde en høj hygiejne omkring sutter. Du skal altid koge sutten inden brug og renses den under rindende vand, hvis den falder på gulvet. 


Den klassiske runde sut

Mininors sutter er alle i den klassiske, runde form, som du kender det fra de helt traditionelle sutter. Sutterne benyttes desuden på danske hospitaler og er altså i meget høj kvalitet. Sutterne har ventiler, så luften presses ud ved brug. Dette er bl.a. med til at mindske risikoen for suttebid. 

Den runde sut fås til babyer på 0+ måneder og 6+ måneder, så dit barn kan benytte den størrelse, der passer til deres alder. De fine sutter fås i 6 flotte farver, der passer til både piger og drenge. 

Stort udvalg af sutter hos Med24.dk

I sortimentet af sutter hos Med24.dk finder bl.a. anatomiske sutter med en ortodontisk form. En sådan sut understøtter en sund udvikling i barnet mund. Der er også masser af farver at vælge i mellem, så du nemt kan finde den perfekte sut – uanset om du ønsker sutter designet til hhv. piger og dreng, eller om du gerne vil have en sut i kønsneutrale farver. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.