Milk_Shake

Milkshake shampoo og conditioner er hårprodukter du nok allerede kender i forvejen! Men vidste du, at Milkshake har et stort sortiment af alt, hvad du skal bruge for at få flot og velplejet hår? Læs mere om Milkshake her!

147 Produkt(er)

Få velplejet hår med Milkshake produkter

Milkshake er et innovativt italiensk hårplejebrand, som blev startet i 1999. Milkshake hårprodukter er opdelt i flere serier, alt efter om du leder efter hårprodukter til krøllet hår, fint hår eller tørt og skadet hår. 

Milkshake kombinerer italiensk kvalitet med amerikanske teknologier, for at producere hårprodukter i salonkvalitet. Milkshakes produkter er både at finde på hylderne i mange frisørsaloner og hjemme på badeværelset hos mange danskere. Du kender sikkert også nogle i din omgangskreds, som har Milkshake produkter stående, og det kan vi godt forstå! 

Milkshake produkter er især kendetegnede ved deres lækre cremede konsistens, samt deres uimodståeligt søde dufte af vanilje og frugt – og så selvfølgelig deres fantastiske indvirkning på dit hår.  

I Milkshakes store sortiment finder du både shampoo, balsam, hårkur og farve samt et stort udvalg af styling- og leave-in hårprodukter til enhver hårtype.  

Aktive ingredienser og velduftende formler

I Milkshakes formler kombineres, det bedste naturen har at byde på med virksomme syntetiske aktiver for at opnå en høj effektivitet og kvalitet. Nøgleingrediensen i nærmest alle de skønne Milkshake hårprodukter er mælkeprotein, som er kendt for at være særligt godt til håret på baggrund af dets styrkende egenskab, der understøtter et tykkere, fyldigere og sundere hår, som også bliver ekstra glansfuldt. 

I formlerne finder du blandt andet også ingredienser såsom økologiske frugtekstrakter fra blåbær, papaya, hindbær, æble mm., nærende argan- og jojobaolie, shea- og muru muru smør samt plejende kamille og honning. Resultatet bliver effektive produkter, som holder håret sundt og velplejet, og der dufter så godt, at du næsten får lyst til at spise dem! 


Milkshake – Beskytter dit hår og hårfarve

Størstedelen af Milkshakes produkter kan bruges af alle hårtyper, så du kan roligt udforske hele udvalget, for at finde den shampoo, balsam eller hårkur, som gør det bedste for netop dit hår. Desuden er Milkshake et color-safe brand, idet stort set alle formlerne er beriget med et unikt farvebevarende kompleks kaldet Integrity 41. Dette kompleks skærmer hårstråene fra UV-stråling, frie radikaler og andet miljømæssig forurening, så almindeligt hår holdes sundt og farvet hår holdes friskt. Det har aldrig været lettere at få et sundt og lækkert hår, og når du først har prøvet Milkshake, vil du ikke have lyst til at bruge andet! 


Hårprodukter til alle typer med Milkshake

Under Milkshake finder du flere forskellige produktserier, som er udviklet med formålet at give lige præcis din hårtype den pleje, som håret kræver. Herunder er en guide, til hvilke produkter du bør vælge alt efter hårtype.

Milkshake til normalt hår/alle hårtyper

Her finder du nogle af Milkshakes verdenskendte bestsellers, som kan bruges af absolut alle hårtyper. Prøv blandt andet: 

 • Milkshake Integrity Shampoo – Renser og nærer i dybden, samt giver masser af fugt.
 • Milkshake Leave In conditioner – Giver masser af pleje til normalt og tørt hår, og efterlader dit hår med en smuk glans.
 • Milkshake Whipped Cream Conditioning – En leave-in balsam, som har en konsistens, som en skum. Den plejer og genopbygger hårets fibre.
 • Milkshake Active Yogurt Mask – En lækker hårmaske, som giver masser af pleje til ubehandlet naturligt hår og til farvebehandlet hår.

Milkshake til tørt hår

Har du dehydreret og udtørret hår, kan du med fordel prøve: 

 • Milkshake Moisture Plus Shampoo & Conditioner – Produkterne har et højt indhold af hyaluronsyre, som binder fugten i håret. De giver derfor masser af pleje og fugt til et tørt hår.
 • Milkshake Whipped Cream Moisture Plus – En leave-in balsam specielt god til tørt hår. Den indeholder mælkeproteiner, som plejer og genopbygger hårets fibre.
 • Milkshake Active Milk Mask - Dybdegående maske til tørt og skadet hår, som efterlader håret silkeblødt og glansfuldt.

Milkshake til fint og tyndt hår

Trænger dit hår til mere liv, fylde og glans kan du prøve: 

 • Milkshake Volume Solution Shampoo & Conditioner - Giver fylde og glans til håret, samt nærer og styrker det med mælkeproteiner.
 • Milkshake Volumizing Styling Spray - Giver håret et løft ved rødderne for mere volumen.
 • Milkshake Life-Styling Hairspray Medium, Powder Pop og Dry Shampoo hjælper alle til at give frisuren lige dét ekstra.

Milkshake til skadet hår

Milkshake Integrity serien er særligt god til dig med svækket og ødelagt hår, der har brug for at genoprette hårets sundhed. Her kan du prøve: 

 • Milkshake Integrity Shampoo & Conditioner - Indeholder muru muru smør, som nærer og fugter håret i dybden, samt renser håret mildt.
 • Milkshake Integrity Incredible Oil - En mirakuløs olie, der reparerer ødelagt hår og beskytter håret i dybden.
 • Milkshake Argan Deep Treatment – Hvis dit hår virkelig hår brug for intensiv pleje, så er denne hårkur fantastisk.

Milkshake til lyst og farvet hår

Hvad enten du har naturligt lyst eller farvet hår, findes der Milkshake produkter produkt til dig. Prøv for eksempel: 

 • Milkshake Silver Shampoo & Milkshake Silver Conditioner– Renser blidt, og hjælper til at neutralisere uønskede gule og varme toner i håret. Tilfører samtidig håret fugt og pleje.
 • Milkshake Silver Shine Whipped Cream – En leave-in conditioner der neutraliserer gule undertoner, samt giver masser af fugt og pleje.
 • Milkshake Sweet Camomile Shampoo, Conditioner og Leave In, som virker naturligt lysnende og giver håret glans.
 • Milkshake Color Maintainer Shampoo & Conditioner - Til alle former for farvet hår, som beskytter og vedligeholder farven imod at falme.

Milkshake til krøllet og kruset hår

Har du naturlige krøller eller bølger, kan vi stærkt anbefale at prøve: 

 • Milkshake Curl Passion Shampoo & Conditioner - Går ind og gør krøllerne spændstige og tilfører ekstra fugt, så håret undgår at kruse.
 • Milkshake Curl Perfectionist eller Milkshake Curl Shaper - Stylingsprodukter der begge understøtter definerede, bløde og bouncy krøller.
 • Milkshake Glistening Spray - Tæmmer et kruset og flyvsk hår, samt tilfører en masse glans.

Pift dit hår på med en Milkshake hårfarve

Trænger din hårfarve til at blive opfrisket, eller vil du gerne prøve noget nyt uden det forbliver permanent? Så er Milkshake Direct Color eller Milkshake Colour Whipped Cream helt sikkert noget for dig. 

 • Milkshake Direct Color – Farvebehandling som holder i op til 8-10 vaske. Kan både bruges i kemisk farvet og natuligt hår. For en mere dæmpet farve, kan du blande Milkshake Direct Color med Milkshake Whipped Cream Leave-in conditioner.
 • Milkshake Colour Whipped Cream – Disse midlertidig farver er en leave-in conditioner, som du kan bruge, når du skal genopfriske din eksisterende farve, eller prøve noget nyt. Milkshake Colour Whipped Cream har vi i 12 skønne farver og de holder 1-2 hårvaske.
Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.