Milk_shake

Milks_shake - hårpleje inspireret af mælkeproteinets fantastiske egenskaber

Milk_shake er et innovativt italiensk hårplejebrand, som er en del af z.one konceptet, og som har taget verden med storm. Brandet kombinerer italiensk kvalitet med amerikanske teknologier for at producere plejeprodukter til frisørsaloner over hele verden - deres produkter er også at finde på hylderne hjemme hos influencers og stylister - ja, sikkert også hos folk du kender, og det kan vi godt forstå! Milk_shakes produkter er især kendetegnede ved deres lækre cremede konsistenser samt deres uimodståeligt søde dufte af vanilje og frugt - selvfølgelig også deres fantastiske indvirkning på dit hårs sundhed. I det store sortiment finder du både shampoo og balsam, hårkur og farve samt et stort udvalg af styling- og leave-in plejeprodukter til enhver hårtype. 

Velduftende formler med masser af næring

I deres formler kombinerer Milk_shake det bedste naturen har at byde på med virksomme syntetiske aktiver for at opnå en høj effektivitet og kvalitet. Nøgleingrediensen i nærmest alle de skønne hårplejeprodukter er mælkeprotein, som er kendt for at være særligt godt til håret på baggrund af dets styrkende egenskab, der understøtter et tykkere, fyldigere og sundere hår, som også bliver ekstra glansfuldt. I formlerne finder du blandt andet også ingredienser såsom økologiske frugtekstrakter fra blåbær, papaya, hindbær, æble mm., nærende argan- og jojobaolie, shea- og muru muru smør samt plejende kamille og honning. Resultatet bliver effektive produkter, som holder håret sundt og velplejet, og der dufter så godt, at du næsten får lyst til at spise dem! 

Stort sortiment med produkter til alle hårtyper

Under Milk_shake finder du flere forskellige produktserier, som er udviklet med formålet at give lige præcis din hårtype den pleje, som håret kræver. Herunder er en guide, til hvilke produkter du bør vælge, alt efter hårtype:

 • Normalt hår/alle hårtyper: Her finder du nogle af Milk_shakes verdenskendte bestsellers, som kan bruges af absolut alle hårtyper. Prøv blandt andet den ikoniske Conditioning Whipped Cream, Leave In balsam-sprayen eller den prisvindende Incredible Milk Leave In kur, der har hele 12 gode fordele for dit hår. Du kan også prøve den skønne Active Milk Mask

 • Tørt hår: Har du dehydreret og udtørret hår, kan du med fordel prøve Moisture Plus Shampoo, Conditioner eller Whipped Cream, der alle indeholder særligt fugtgivende og nærende ingredienser. Har dit hår brug for intens pleje kan du også prøve Argan Deep Treatment, der er virkelig dybdeplejende, eller et af de øvrige leave-in produkter. 

 • Fint og tyndt hår: Trænger dit hår til mere liv, fylde og glans kan du prøve Volume Solution Shampoo & Conditioner samt den tilhørende Volumizing Styling Spray, der giver håret et løft ved rødderne for mere volumen. Desuden er Life-Styling Hairspray Medium, Powder Pop og Dry Shampoo også alle gode til at give frisuren lige dét ekstra. 

 • Skadet hår: Integrity-serien er særligt god til dig med svækket og ødelagt hår, der har brug for at genoprette hårets sundhed. Her kan du prøve Integrity Nourishing Shampoo & Conditioner samt den mirakuløse Incredible Oil, der reparerer og beskytter håret i dybden. Prøv også Milk_shake favoritten Active Yogurt Mask

 • Lyst og farvet hår: Hvad enten du har naturligt lyst eller farvet hår, findes der et Milk_shake produkt til dig. Prøv for eksempel Sweet Camomile Shampoo, Conditioner og Leave In, som virker naturligt lysnende og giver håret glans. Du kan også udforske hele silver-serien, som indeholder Silver Shine Shampoo + en Light-udgave, Silver Shine Conditioner og en Silver Shine Whipped Cream, der giver et koldt og gråligt hår. Til alle former for farvet hår kan vi anbefale Color Maintainer Shampoo & Conditioner eller de midlertidige skyllefarver Direct Colour, som fås i 5 forskellige nuancer. 

 • Krøllet og kruset hår: Har du naturlige krøller eller bølger, kan vi stærkt anbefale at prøve Curl Passion Shampoo & Conditioner i kombination med et af de lækre stylingprodukter Curl Perfectionist eller Curl Shaper, der begge understøtter definerede, bløde og bouncy krøller. Døjer du med mere kruset, stort og flyvsk hår, kan du med fordel prøve stylingproduktet Glistening Spray, der samler og tæmmer håret. 

Størstedelen af Milk_shakes sortiment kan bruges af alle hårtyper, så du kan roligt udforske hele udvalget. Desuden er Milk_shake et color-safe brand, idet stort set alle formlerne er beriget med et unikt farvebevarende kompleks kaldet Integrity 41, som skærmer hårstråene fra UV-stråling, frie radikaler og andet miljømæssig forurening, så almindeligt hår holdes sundt og farvet hår holdes friskt. Det har aldrig været lettere at få et sundt og lækkert hår, og når du først har prøvet Milk_shake, vil du ikke have lyst til at bruge andet! 

Køb Milkshake hårpleje billigt hos Med24.dk - altid gode tilbud, hurtig levering og fri fragt fra 200,-

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?