Mentholatum

Mentholatum har i mange år tilbudt lindring og pleje til tør, irriteret og skadet hud, og så er salven populær som middel mod forkølelse. Produkterne fra Mentholatum giver dig optimale betingelser for velvære for hud, læber og negle.

Læs mere om MentholatumMentholatum salve | Mentholatum Læbepomade | Mentholatum Håndcreme

5 Produkt(er)

Mentholatum – Lindring og pleje siden farmors mor var ung

I over 100 år har Mentholatum salve lindret smerter, forkølelse og insektbid samt lettet kløe hos mange. Folkene bag Mentholatum er specialister i lindrende og plejende kvalitetsprodukter indenfor sundhedspleje til næse, mund og hænder, og da grundlæggeren Mr. Albert Alexander Hyde i 1889 startede sin udvikling af den kendte Mentholatum salve, var det i fællesskab med flere farmaceuter.

Faktisk havde Mr. Hyde på det tidspunkt en lidt atypisk tilgang til forretningsmarkedet, for han var en brændende idealist, der støttede flere forskellige velgørenhedsorganisationer gennem donationer af både Mentholatum salve og overskud fra salget af salven. Alt dette var med til at udbrede salven i hele verden, og den har lige siden slutningen af 1800-tallet haft sin faste plads i medicinskabe og skuffer i mange hjem.


Mentholatum salve

Mentholatums første, mest klassiske og velkendte produkt er deres aromatiske salve, der indeholder menthol, petrolatum, camphor samt rene og naturlige olier fra bl.a. eukalyptus.

Salven kan bruges året rundt og til mange forskellige formål, men uanset i hvilken sammenhæng du bruger Mentholatum salve, får du et skånsomt men effektivt produkt.

Om sommeren er salven perfekt som et førstehjælps-produkt til hurtigt at hjælpe på helingen af små rifter og skader, og så kan den effektivt lindre kløe fra eksem, brændenælder eller insektstik som myggestik. Hvis du er blevet lettere forbrændt af at brænde dig på noget varmt eller at være for lang tid i solen uden god solbeskyttelse, kan du smøre et tyndt lag salve på de udsatte steder for hurtig og dejlig lindring af svie og ømhed.  

Brug også salven om vinteren

Om vinteren og i den køligere periode af året er Mentholatum perfekt at bruge som et middel mod forkølelse. Du kan i den forbindelse bruge Mentholatum salve på mange forskellige måder, alt efter hvilke gener du oplever.

Rigtig mange bruger Mentholatum salve som et middel mod tør hud omkring munden, albuer, i ansigtet eller ved særligt tør hud på næsen - fx hvis du har pudset næse mange gange indenfor kort tid. Salven har nemlig de gode egenskaber, at det danner en beskyttende barriere på huden, så der ikke sker en fordampning og udtørring af huden. Huden får derimod tid og ro til at genopbygge og genfugte sig selv, så den ikke længere er så sart og udsat på grund af tørhed. Du smører blot et tyndt lag salve på de tørre områder og nyder den behagelige kølende fornemmelse, som salven giver.

Hvis du har let hovedpine, kan du ved at smøre salven på tindinger, pande og nakke opleve en kølende effekt, når salven mildner dit ubehag.

Om natten kan mange med forkølelse døje med besværet vejrtrækning, hosteanfald og generelt forstyrrede og irriterede luftveje, som afbryder nattesøvnen. I de situationer kan du smøre salven fra Mentholatum på brystet og på halsen, og den kan give luft og lindring i dine luftveje.

Du kan også bruge salven i et dampbad mod forkølelse, hvor du smelter en lille skefuld salve i kogende vand og derefter inhalerer du den varme damp gennem dybe vejrtrækninger.

Den universelle salve kommer i en smart og klassisk indpakning, som er let at have med på farten i tasken, hvis du får brug for lindring i løbet af dagen. 


Mentholatum læbepomade

Med Mentholatum læbepomade får du et produkt, der er perfekt til både at forebygge og behandle tørre og sprukne læber. Mentholatum lip balm holder utroligt længe på læberne, så du slipper for at skulle smøre læbepomaden på læberne igen og igen. Læbepomaden dækker dine læber med et tyndt og plejende lag, som beskytter mod fordampning af vand fra læberne - og dermed udtørring.

Som noget nyt har man hos Mentholatum valgt at ændre en smule i opskriften på deres lipbalm, så stoffet Ethylhexyl Methoxycinnamate ikke længere er at finde på ingredienslisten. Dette stof fungerer som et solfilter, og det var grunden til, at læbepomaden før i tiden havde SPF 6. Stoffet er mistænkt for at være hormonforstyrrende, og derfor kan det ikke længere findes i produkter fra Mentholatum.

Du kan dog stadig regne med samme høje kvalitet i læbepomaden som altid, og de gode helende egenskaber har sammen med den velkendte duft af menthol gjort Mentholatum Lipbalm til favoritten hos mange.

Faktisk har flere også god erfaring med at bruge Mentholatum mod forkølelsessår, hvor der smøres en lille smule produkt på det område, hvor man mærker en prikken eller svie inden forkølelsessåret går i udbrud. På den måde har de haft succes med at afværge og undgå et udbrud med blærer og åbne sår. 


Mentholatum håndcreme

Hvis du er på jagt efter en intensiv håncreme, der effektivt kan pleje tørre og sprukne hænder, behøver du ikke lede længere. Mentholatum Håndcreme giver intensiv pleje, hvis dine hænder føles ru og tørre, som de nemt kan komme til, hvis de er udsat for koldt vejr eller groft arbejde i hverdagen.

For bedst muligt at undgå at forstyrre hudens pH-balance, har cremen samme pH-værdi som huden, og dermed bliver de naturlige cellegenereringsprocesser ikke forstyrrede, så huden har optimale betingelser for at hele.

Mentholatum håndcreme trænger hurtigt ind i huden og blødgør og fugter, uden at du er efterladt med en fedtet fornemmelse på hænderne. Som en intens kur kan du smøre dine hænder ind i et tykt lag håndcreme og efterfølgende sove med et par bomuldshandsker udenpå. Næste morgen vil du vågne op til de lækreste bløde hænder. Håndcremen kan desuden bruges til fødderne uden problemer, hvis dine fødder trænger til lidt pleje og omsorg.  


Mentholatum Go’ Negl

Rigtig mange døjer med den dårlige vane at bide negle, og hvis du er én af dem, er der heldigvis hjælp at hente hos Mentholatum Go’ Negl. Med Mentholatum Go Negl på neglene vil du nemlig opleve en stærk, skarp og bitter smag, når du får neglen i munden, og det vil hurtigt hjælpe dig til at slippe af med lysten til at tage neglen i munden.

Med det smarte rollerball-system er Mentholatum Go’ Negl hurtig og nemt at påføre neglene - også med én hånd, da flasken med Go’ Negl let kan holdes og håndteres med en enkelt hånd.

Stofferne i Go’ Negl er ikke farlige, og det kan bruges til børn fra 3 år, hvis de har problemer med at bide negle eller sutte på tommelfinger.  


Kan jeg bruge Mentholatum som gravid?

Når man er gravid, er det normalt at opleve gener som tør hud og forkølelse ligesom alle andre, men du bør alligevel tage en snak med din læge, inden du tager Mentholatum salve i brug som gravid. Salven og de andre produkter indeholder nemlig æteriske olier som Furu-olie i små mængder, som man skal være særligt opmærksom på, når man er gravid.

Du behøver dog ikke være bange for, at Mentholatums produkter indeholder parabener, for uanset om du kigger på salven, læbepomaden, håndcremen eller Go’Negl, vil der ingen parabener være at finde på ingredienslisten. 


Du kan finde de forskellige produkter fra Mentholatum her på siden til skarpe priser og med hurtig levering, og hvis du ikke kan få nok af den lækre læbepomade, kan du finde den i en pakke med 2 stk.

Hvis du har spørgsmål omkring brugen af produkterne, står vores uddannede personale altid klar til at hjælpe dig og give råd og vejledning. Du kan møde alle vores eksperter her samt finde deres kontaktinformation på siden! 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.