MyggA Spray - 75 ml

1
1
1
Se alle produkter fra Midsona & MyggA
Varenummer: 45222

MyggA Spray - uundværlig myggespray med DEET, der holder myggene på afstand

Denne myggespray er en svensk bestseller, som bliver din families bedste ven i sommertiden, så I kan slippe for irriterende myggestik hvad end I laver, og hvor end I er. Sprayens formel indeholder 9,5% DEET, som er et aktivt stof, der ofte anvendes i insektmidler. Stoffet påvirker myggens lugtesans, og kan efter blot én påføring holde myggene væk i op til 1,5 timer. Beskyttelsen varierer dog for tropiske myggearter, og sprayen giver i gennemsnit op til 2 timers beskyttelse mod myg med gul feber samt 4 timer mod malariamyg. Den kan altså både bruges hjemme og i udlandet. Brug den effektive myggespray 1-2 gange dagligt og nyd en sommer uden stik, kløe eller irritation!

Anvendelse:

Ryst sprayen og påfør 1-2 gange dagligt. Den er super nem at påføre huden og har en behagelig duft. Bliver du alligevel stukket, kan du behandle dit stik med MyggA Beroligende Gel, som lindrer kløe. 

OBS: Faktorer såsom høj temperatur, fugt og sved kan påvirke beskyttelsestiden for alle insektafvisende midler. Gentag påføringen om nødvendigt efter svømning, bad, eller når effekten mindskes. Kun egnet til brug på mennesker. Må ikke anvendes til børn under 2 år og kun i begrænset brug til børn i alderen 2 til 12 år. Anvend biocider sikkert. Læs altid brugsanvisningen og produktoplysningerne inden brug.

Indhold: 75 ml

Ingredienser:

N,N-diethyl-m-toluamid (DEET (9,5%)), Ethyl alkohol

Se alle produkter fra Midsona & MyggA
Varenummer: 45222

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.