Insekt Gift Fjerner/Giftsuger - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Med24
Varenummer: 4127

Giftsuger - En nødvendig hjælper i hverdagen og på eventyr

Der er altid en god grund til at have en giftsuger (insektgiftfjerner) i nærheden, så du altid er forberedt, hvis behovet opstår. Det er både en god ide at have en permanent i huset, men også en du kan tage med i tasken, når du skal på tur, og generelt alle steder, hvor der er risiko for at blive stukket. På denne måde er du sikret altid at være klar, når uheldet er ude.   

En giftsuger kan eliminere ubehag

Måden at reducere ubehag efter et insektstik og bid af slanger og skorpioner er kendt fra gammel tid, hvor man sugede giften ud, for at forhindre den i at sprede sig. Denne giftsuger er en moderne og effektiv løsning på dette problem. 

Her får du en giftsuger med en sugekraft på 1,4 kg, og præsterer derved en sugekraft, der er større end ethvert voksent menneske – kun spædbørn har nogenlunde samme sugekraft. 

Den bliver kaldt en insektgiftfjerner eller giftsuger, fordi den er klinisk testet til at løse dette problem. Men den har også, mange steder i verden, været benyttet mod skorpion- og slangebid. 

Både for allergikere og andre, der har været ude for giftige stik eller bid, anbefales det, selv om du benytter giftsugeren, at du søger læge- eller hospitalshjælp umiddelbart efter. 

Sådan anvender du en giftsuger:

Giftsugeren skal benyttes umiddelbart efter insektstikket eller slangebiddet – jo længere tid der går efter stikket/biddet, før man får suget, jo længere tid har giften til at sprede sig i kroppen. 

  1. Anvend giftsugeren på stikket og træk i tværstangen med kun én hånd
  2. Skift mundstykke for mindre områder (f.eks. fingre). Hvis du er stukket af en bi, skal du først fjerne/skrabe brodden væk med de dertil designede ender af tværstangen. Derefter kan du anvende denne giftfjerner.

Vacuumpumpen er så enkelt opbygget (og det har været formålet med udviklingen), at selv et mindre barn kan benytte den uden besvær. 

Se alle produkter fra Med24
Varenummer: 4127

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.