Insekt Gift Fjerner/Giftsuger - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Med24
Varenummer: 4127

Der er en god ting altid at have GIFTSUGEREN (Insektgiftfjerner) i nærheden: i haven, i sommerhuset, i din fisketaske, på terrassen, i en snor om halsen på vandre ture, i strand tasken, i bilen – alle steder hvor der er risiko for at blive stukket. 

1) Giftsugeren fjerner al ubehag

2) Sæt giftsugeren på stikket og træk i tværstangen med kun en hånd

3) Vend mundstykket ved brug for mindre steder (eks. fingre). Hvis du er stukket af en bi, skal du først fjerne/skrabe brodden væk med de dertil designede ender af tværstangen. Derefter kan du anvende denne giftfjerner.

Giftsugeren er opfundet til at afhjælpe ubehaget ved insektstik.
Måden at reducere ubehaget efter insektstik og bid af slanger og skorpioner er kendt fra folkemedicin helt fra gammel tid.

Denne suger har en sugekraft på 1,4 kg og præsterer derved en sugekraft, der er større end ethvert voksent menneske – kun spædbørn har nogenlunde samme sugekraft.

Den skal benyttes umiddelbart efter insekstikket eller slangebiddet – jo længere tid der går efter stikket/biddet, før man får suget, jo længere tid har giften til at sprede sig i kroppen.

Den bliver kaldt en Insektgiftfjerner eller Giftsuger, fordi den er klinisk testet til at løse dette problem. Men den har mange steder i verden været benyttet mod skorpion- og slangebid.

Både for allergikere og andre, der har været ude for giftige stik eller bid, må det kraftigt anbefales, at selv om man benytter giftsugeren, skal man umiddelbart efter søge  læge eller hospitalshjælp.

Vacuumpumpen er så enkelt opbygget (og det har været formålet med udviklingen), at selv et mindre barn kan benytte den uden besvær.

Se alle produkter fra Med24
Varenummer: 4127

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.