Kirsepude Cervico 13 x 55

1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra MaxiPharma
Varenummer: 5324

Kirsepude Cervico 13 x 55

kirsepude® er den moderne udgave af en ældgammel schweizisk tradition. Puden er fyldt med kirsebærsten, og den kan nemt og hurtigt varmes op i f.eks. en mikrobølgeovn. Bagefter udstråler den en pragtfuld varme. Puden former sig efter kroppen og spreder en jævn varme. Den bliver aldrig koldere end kropstemperaturen.

Anvendelse

Læg puden mod dine fødder i sengen, på din mave ved mavekramper, på nakken når du er lidt anspændt… Selvfølgelig kan kirsepude® også bare nydes hyggeligt og afslappet.
Værd at vide: kirsepude®, den originale kirsebærstenpude, er selvfølgelig 100 % naturlig. kirsepude® er lavet af slidstærk ren bomuld, og kan derfor puttes i vaskemaskinen ved 30 grader.
Varm kirsepude® op i en mikrobølgeovn, 3 min ved 700 W. Kan også opvarmes i almindelig ovn. 15 min ved 150 grader i et ildfast fad. Vendes efter 7-8 minutter.
Brug også kirsepude® som koldt omslag: kirsepude® bruges normalt som varmepude, men lægges kirsepude® i fryseren opnås den modsatte effekt.


Indhold: 1 stk.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra MaxiPharma
Varenummer: 5324

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.