Sprøjter

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af engangssprøjter. Sprøjterne kan benyttes derhjemme til bl.a. skylning, optræk, injektion og blodprøvetagning. Du kan desuden få både latex- og PVA-fri sprøjter. 

Engangssprøjter | Omnifix | ScanPharm

67 Produkt(er)

Engangssprøjter

Engangssprøjter kan benyttes af en lang række patienter herunder særligt diabetespartienter. Engangssprøjter er velegnede til injektion af insulin og ved hjælp af den rette kanyle- og sprøjtestørrelse kan du sikkert give dig selv insulinen.  

Blodsukker og insulin

Er du diabetiker, er du sikkert klar over vigtigheden af at have styr på dit blodsukker. Doseringen af insulinen er nemlig afhængig af dit blodsukker, og du skal som diabetespatient måle det flere gange dagligt. Du kan læse gode råd til et stabilt blodsukker her og få en generel vejledning om højt og lavt blodsukker her

Gå på opdagelse i alle vores produkter til blodsukkermåling i forbindelse med diabetes her


Omnifix – Latexfri sprøjter

Virksomheden bag Omnifix er B. Braun, som er en af verdens førende udbydere og producenter af sundhedsplejeløsninger i dag. Med mere 5000 produkter har B. Braun et bredt sortiment af produkter til kroniske lidelser, smertebehandling, kirurgi og sårbehandling.  

Omnifix er B. Brauns underbrand med sprøjter, kanyler og meget andet til diabetespartienter. Du er sikret en høj kvalitet og en god pris, når du køber engangssprøjter fra Omnifix. Alle sprøjter fra Omnifix er PVA-fri og latexfri. 

Omnifix Luer

Omnifix Luer er de mest populære sprøjter fra Omnifix. Luer er en speciel form for lås i form af en skrueforbindelse, der skaber en lækage-fri tætning. Du finder luer sprøjter fra Omnifix til både 1 ml, 3 ml, 5 ml og helt op til 20 ml. Skal du have en endnu større sprøjte er Omnifix 3-komponent janetspøjte til 100 ml optimal. 

Luer sprøjterne er med klar, transparant væg med sort stempel. Du kan anvende sprøjten som en injektionssprøjte med en kanyle eller til skylning, optræk mm. Husk at trykke stemplet i bund før brug, så du er sikret en mere nøjagtig og blød bevægelse. 


Sprøjtesæt fra ScanPharm

Det 100% danskejede medicinalfirma ScanPharm udvikler, fremstiller og sælger en lang række lægemidler og kemisk-tekniske produkter i hele verden. Hos Med24.dk finder du ScanPharms komplette sprøjtesæt i flere versioner, så du nemt og billigt kan købe det sæt, der passer til dig. 

I det mest populære sprøjtesæt, nr. 18, finder du alt, hvad du skal bruge til en sikker og effektiv injektion. Sættet indeholder: 

  • 1 stk. alkoholswab
  • 2 stk. bomuldsvat
  • 2 stk. målebægre
  • 1 stk. sprøjte á 2 ml
  • 1 stk. sprøjte á 10 ml
  • 1 stk. orange kanyle (0,5 mm x 25 mm)
  • 1 stk. orange kanyle (0,5 mm x 16 mm)

Husk at et kanylesæt er personligt og at en brugt sprøjte er farlig. Bortskaf derfor altid dine brugte kanyler forsvarligt og hurtigt efter brug – gerne i en kanylebeholder. Du kan finde hele udvalget af kanylebokse her. Du finder bl.a. kanylebokse i forskellige størrelser, herunder 1 liters, 1,5 liters og 2 liters bokse.  

til toppen pil med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.