Kanyler

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af kanyler i mange størrelser til medicinsk brug. Sortimentet indeholder insulinsprøjter og udstyr til insulinpumper.  

Alt om kanyler | Insulinsprøjter | Kanylestørrelser | Kanylebokse 

101 Produkt(er)

Hvad er en kanyle?

En kanyle er en lille, hul nål, der kan bruges til indsprøjtning såvel som udtømning af væske gennem huden. Kanylen er lavet af skarpslebet stål og placeres på en sprøjte ved anvendelse. Kanyler kan også bruges som et instrument til at skabe passage, hvis den naturlige passage er lukket.  


BD Medical – Diabetes Care

BD er en global medicotekniskvirksomhed, der udvikler, fremstiller og sælger medicinsk udstyr. Deres brand BD Medical producerer kanyler og en lang række andre produkter til diabetespatienter i Diabtes Care-linjen.  

Insulinsprøjte

Hvis du har sukkersyge, ved du, hvor vigtigt det er at få den rigtige mængde insulin. Derfor skal du have styr på dit blodsukker. I dag findes der heldigvis en lang række blodsukkerapparater, der gør det nemt for dig at måle det derhjemme. Du kan se alle vores produkter til blodsukkermåling her og læse alt om blodsukker i vores artikelunivers

Mange diabetespatienter bruger blodsukkermålingen til at udregne mængden af insulin. Det er vigtigt, at du altid har konsulteret din læge om størrelse af kanylerør samt injektionsteknik inden brug. BD har nemlig produceret insulinsprøjter i forskellige størrelser, og det er vigtigt, at du vælger den rigtige. Alle insulinsprøjterne fra Diabetes Care er sterile og silikonebelagte. På sprøjten er der desuden påtrykt tydelige og letlæselige tal, så du nemt kan kontrollere dosis.  

Husk at insulinsprøjten er engangsmateriale og derfor bør skiftes efter hver injektion.  


BD Microlance kanylestørrelser

BD Medical har også produceret en lang række engangskanyler under brandet BD Microlance. Den internationale farvekode gør det nemt at finde den rette tykkelse til lige netop dig. Nedenfor ses BD Microlances størrelsesguide i forhold til farvekoderne. 

kanyle oversigt tykkelse med24

Kanylebokse

Det er vigtigt, at du effektivt og sikkert håndterer dine brugte kanyler. De smarte kanylebokse er en nem måde at skaffe sig med kanyler, andre skarpe genstande og smitteaffald. Du finder boksene i 1 liters, 1,5 liters og 2 liters, så de dækker alle behov. Se alle de sikre kanylebeholdere her

pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.