ThermaCare ryg - 2 stk

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra ThermaCare
Varenummer: 8488

ThermaCare Ryg - engangsomslag til langvarig lindring af smerter og spændinger i lænderyggen

Disse selvvarmende engangsomslag fra ThermaCare er specielt udviklet til at lindre smerter fra spændinger eller overanstrengelse i muskler og led i lænderyggen. Omslaget virker på 3 effektive måder, der alle er med til at mindske smerterne. Varmen fra ThermaCare stimulerer varmereceptorer i huden, så kroppens naturlige smertesignaler til hjernen reduceres. Det virker desuden muskelafslappende, da den konstante varme fra omslaget trænger dybt ned i hudens lag for at løsne op for spændingerne. Ydermere øges blodtilførslen og kroppens affaldsprodukter fjernes fra det pågældende område. 

ThermaCare Ryg er lavet med en unik teknologi, som gør, at det holder en terapeutisk temperatur på ca. 40 grader. Omslaget giver dig smertelindring i op til 16 timer! Temperaturen opretholdes i 8 timer mens du har omslaget på, og en udvidet effekt giver lindring i yderligere 8 timer.

Omslaget er hurtigt og behageligt at anvende, da det er udstyret med et elastisk bælte med en simpel burrelukning. Det har en samlet længde på 120 cm og passer til taljemål op til XXL. ThermaCare er lavet i et blødt materiale, så det er behageligt at have på under sit tøj.

Egenskaber:

  • Varmeomslag med smart lukning foran
  • Hvert omslag kan anvendes en enkelt gang
  • Holder en konstant temperatur på 40 grader
  • Varmen løsner op for muskelspændinger
  • Giver smertelindring i op til 16 timer
  • Reducerer smertesignaler til hjernen
  • Formet specielt til lænderyggen

Anvendelse:

Det anbefales at anvende ThermaCare i otte timer to-tre dage i træk ved de første tegn på smerter. Hvert omslag kan anvendes 1 gang, og pakken indeholder 2 enkeltpakkede varmeomslag.

Omslagets varmeceller aktiveres, når det kommer i kontakt med luft. Åbn derfor først posen lige før brug. Fold varmeomslaget ud, placér det på smerteområdet og brug burrelukningen til at lukke det foran.

OBS!

Omslaget må ikke anvendes på ødelagt eller beskadiget hud med hudafskrabninger eller hævelser, som er opstået i løbet af de sidste 48 timer. Brug ikke produktet på områder hvor du ikke kan føle varme eller på samme behandlingsområde som smertestillende cremer og andre former for varme. ThermaCare må ikke anvendes af børn. Personer med diabetes, dårlig blodcirkulation, hjertesygdom, leddegigt og gravide skal rådføre sig med autoriseret sundhedspersonale før brug.

Huden hvor omslaget sidder bør kontrolleres hyppigt. Hvis der opleves irritation eller forbrænding, skal produktet fjernes omgående. Der må ikke lægges ekstra tryk hen over produktet (f.eks med stramtsiddende tøj m.m.). Risikoen for forbrænding stiger med alderen. Personer over 55 år skal gå med omslaget uden på et lag tøj og ikke have det på mens de sover.


Indhold: 2 stk.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra ThermaCare
Varenummer: 8488

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.