Cannaderm Mentholca Kølende Plastre - 3 stk.

1
Se alle produkter fra Cannaderm
Varenummer: 50128

Mentholca kølende hampeplastre - Medicinsk udstyr til effektiv lindring af smerter i muskler og led

Mentholca kølende hampeplastre fra Cannaderm er udviklet specielt til effektiv lindring af ømhed i muskler og led, stivhed i nakke samt ved træthed og overbelastning af muskler og sener - eventuelt i forbindelse med sportsudøvning. Plastret indeholder menthol, der har en kølende effekt og reducerer lokal overbelastning og smerter på de berørte områder. Hydrogelen i plastret gør det nemt at fjerne plastret uden risiko for at irritere huden.

Egenskaber

  • Kølende effekt ved smerter i ryg, muskler og led
  • Hurtig at påsætte
  • Nem at fjerne uden at irritere huden

Anvendelse

Tag plastret ud. Fjern den gennemsigtige film på bagsiden af gel-laget, og påfør den klæbende side på ren, tør hud, hvor du har ondt. Påfør ikke flere plastre på samme tid og brug kun plasteret én gang.

Advarsel:

Overskrid ikke den anbefalede dosis. Uhensigtsmæssig for børn under 3 år og personer med nedsat hudtolerance eller overfølsomhed på huden. Må kun bruges af børn under opsyn af en voksen. Påfør ikke et plaster på den gravide mave. Bruges ikke ved overfølsomhed eller allergi over for nogen af ingredienserne. Ved allergisk reaktion skal du fjerne plasteret og vaske huden grundigt med koldt vand og sæbe. Påfør ikke plasteret på slimhinder, åbne sår, mund, irriteret hud eller andre følsomme områder. Anvendes ikke på skadet hud. Undgå kontakt med øjnene. Vask hænder grundigt og omgående efter påføring. Der er ikke observeret bivirkninger ved brug af anden medicin, mens du bruger plasteret. Ved uønskede bivirkninger, skal du kontakte din læge. Må ikke bruges efter udløbsdatoen. Bruges ikke i tilfælde af åbenlys skade på emballagen eller plastrene.


Indhold: 3 stk.

Ingredienser:

Oprenset vand, Glycerin, Natriumpolyakrylat, Carbomer, Triethanolamine, Menthol, Hamp Olie, Indigo Karmin

Se alle produkter fra Cannaderm
Varenummer: 50128

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.