Tubifast 2-way strech lilla 20cm x1m

1
Se alle produkter fra Mölnlycke Health Care & Tubifast
Varenummer: 12391
Tubifast 2-way strech lilla 20cm x1m

Tubifast med 2-Way Stretch Teknologi er verdens første og eneste elastiske tubebandage, der kan strækkes både i længden og bredden. Denne unikke funktion giver fuld bevægelsesfrihed samtidig med at du kan være sikker på, at bandagen bliver på plads.

Anvendelsesområder
Tubifast med 2-Way Stretch Teknologi er ideel til at fastholde en bandage og dække huden overalt på kroppen. Den kan også bruges til at dække en del af kroppen som en strømpe (en behandling, der bruges ved atopisk eksem hos små børn) eller som en understrømpe under en gipsbandage. Tubifast med 2-Way Stretch Teknologi holder bandager fast på plads uden brug af tape, sikkerhedsnåle eller lign.. Den er hurtig og enkel at anvende, og der er mindre risiko for at den fnugger i forhold til traditionelle tubebandager.

Tubifast med 2-Way Stretch Teknologi fås i fem bredder, markeret med forskellig farve og er designet til anvendelse på forskellige kropsdele uanset facon eller størrelse.

De vigtigste fordele ved Tubifast med 2-Way Stretch Teknologi

•Tubifast med 2-Way Stretch Teknologi holder bandager sikkert på plads uden at stramme.
•Med sin evne til at strække sig i begge retninger giver bandagen fuld bevægelsesfrihed
•Hurtig og enkel at anvende: Klip den til i den ønskede længde, og træk den hen over bandagen, så den sidder glat og uden at stramme
•Findes i mange forskellige størrelser markeret med farvede tråde, der dækker alle formål fra små ekstremiteter til store voksne kroppe
•Mindre fnug og dermed mindre risiko for fibre i såret

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.