Seaband mod transportsyge - til børn

Seaband mod transportsyge - til børn
Seaband mod transportsyge - til børn
Seaband mod transportsyge - til børn
121,00 -10%
Vejl. pris 134,50
(2) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Seaband
Varenummer: 3870

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Effektiv hjælp mod kvalme og transportsyge hos børn uden brug af medicin

Akupressur håndleddsbånd til barn

  • Virker hurtigt (2-10 minutter)
  • Du undgår bivirkninger som kendes fra medicin
  • Sea-Band kan bruges igen og igen
  • Sea-Band har dokumenteret effekt
  • Indeholder ingen lægemidler - kan bruges af alle

Lad ikke køresyge ødelægge ferien!

Sea-Band akupressurbånd fungerer ved at udøve et svagt tryk på et bestemt punkt under hvert håndled. Sea-Band akupressurbåndet er den mest effektive metode til at lindre transportsyge og morgenkvalme.

Sea-Band er et godt alternativ til køresygepiller for både børn og virker efter få minutter.

Du får et sæt bestående af to akupressurbånd, et til hvert håndled. De 2 akupressurbånd kommer i en lille plastboks. 

Fordelen ved Sea-Band er at armbåndet mod kvalme kan bruges igen og igen. En enkel og sikker metode uden bivirkninger.

Sådan fungerer Sea-Band mod kvalme og transportsyge:

Sea-Band er et elastisk akupressur håndledsbånd som giver et vedvarende svagt tryk mod akupressurpunktet P6, som findes under hvert håndled. Behandlingen aktiverer kroppens eget forsvar mod kvalme og kvalmen enten forsvinder eller bliver reduceret. 

Sådan bruger du Seaband

Læg dine tre midterste fingre på tværs af undersiden af håndledet. Punktet armbåndet skal ligge på er nu under den midterste finger, mellem håndens to sener. Placer knappen så den trykker på dette punktet (tegning og instruktion medfølger).

Kvalme kommer typisk i bølger, og du kan øge armbåndets effektivitet ved at trykke eller massere let på knappen et par sekunder.

Sea-Band bruges helst forebyggende, men kan også bruges når kvalmen er der. Det tager ca. 2-10 minutter før båndet virker.

Der er ingen bivirkninger ved brug af armbåndet, og kan derfor sidde på håndledet så længe du ønsker. Tag båndet af hvis hånden hæver fordi du bruger det for stramt. 

Indhold: 1 sæt

Blå Indeholder:
Lyserød Indeholder:
Army Indeholder:

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Pia Kristensen - 26-06-2013
Min søn bruger det idag og jeg regnet med et godt resultat.
Af Merethe Gøtze - 17-10-2012
SEABAND armbåndene har jeg brugt ugentligt til min søn på snart 10 år, i de sidste 3 år. Min søn har siden han var helt lille haft migræneudbrud op til 6 gange pr. mdr. pga. at hans krop er på "overarbejde". Han har diagnosen verbal og grovmotorisk dyspraksi og er ekstremt platfodet på begge fødder, hvilket medfører en del fejlstillinger i kroppen. Det er dog dyspraksien der gør at han kommer på "overarbejde", når alle de daglige indtryk skal bearbejdes. Men det jeg vil frem til er, at disse her fantastiske SEABAND armbånd gør, at vi kan stoppe migræneanfaldene i opløbet! Når min søn er på vej ind i et migræneanfald, så fungerer det fuldstændig ligesom når man bliver søsyg... Han bliver lidt rastløs i kroppen, lidt koldsvedig, beder om ro og mørke, kaster op og sover derefter. Ved at give ham armbåndene på, når vi ser rastløsheden, stopper vi faktisk oftest anfaldet og kan undgå opkast og søvn. I praksis giver vi ham armbåndene på og beder ham om at hvile lidt.. Efter 15 min. er han som regel klar igen. Vi bruger dem også ved bilture, da de også hjælper på køresyge... Ja, alle transportformer fly, skib m.v. Min søn er nu så stor, at han selv kan mærke, når han skal have armbånd på. Han har et par i sin jakke og i sin skoletaske, ligesom jeg har et sæt i min taske, til hvis et sæt skulle være blevet væk. Hvis I har problemer med at Jeres barn har migræne eller bliver køresyg, vil jeg helt sikkert anbefale Jer, at købe et sæt, for at afprøve om det også virker for Jeres barn. SEABAND fåes i mange forskellige farver og smarte designs. Vi har bla. nogle i armydesign, hvilket gør at det ikke er pinligt at have armbånd på. Jeg håber I kan få ligeså stor glæde af dem, som vi har. God fornøjelse ;0)

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.