Silicol Gel - 500 ml

Silicol Gel - 500 ml
Silicol Gel - 500 ml
Silicol Gel - 500 ml
Se alle produkter fra ABIGO Pharma
Varenummer: 37291

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Silicol gel - Til behandling og lindring af irritabel tyktarm, samt mave-/tarmproblemer

Silicol gel kan hurtigt og nemt hjælpe dig med at normalisere din maves fordøjelse og balance!

Anvendelse: Oral indtagelse


Indikation

Silicol gel er udviklet til lindring og behandling af mave-/tarm problemer, samt symptomer på irritabel tyktarm (IBS), herunder symptomer såsom:

  • Mavepine
  • Diarré
  • Kvalme
  • Halsbrand
  • Oppustethed
  • Refluks

Indhold

Silicol gel er bl.a. indeholdende kiselsyre, som et af de hyppigst forekommende elementer på jorden. I Silicol gel er kiselsyre anvendt i kolloid form, men kiselsyre findes derudover også i naturen som kiseloxid.

Hvordan virker det?

Silicol gel har en hurtig virkning i mave og tarm. 

Den terapeutiske virkning af silicol gele skyldes det indholdende kolloid kiselsyres flere gavnlige egenskaber, såsom dens store reaktive overflade, samt dens evne som adsorbent. Disse egenskaber resulterer bl.a. i, at :

  • Mavens og tarmens slimhinder beskyttes ved at silicol gelen lægger sig som en beskyttende hinde, hvorved komforten og harmonien opretholdes.
  • Silicol gelen virker adsorberende, dvs. virke som en slags "magnet", hvorved den binder toksiner, irritations-fremkaldende emner, patogener, cellerester og overskydende syre og uskadeliggør dem, samt fjerner dem sikkert og naturligt fra kroppen.

Dosering

1 spiseskefuld Silicol gel 3 gange om dagen anbefales til at stabilisere maven og tarmene. Derudover bør børn under 12 år ikke behandles med Silicol gel uden aftale med egen læge.

Silicol gel optages mest optimalt, hvis det indtages enten en time før eller en time efter indtagelse af andet lægemiddel.

Er behovet for behandling ikke akut, så anbefales det, at man behandler med Silicol gel i 4 uger efterfulgt af en pause på 4 - 7 dage. Derefter kan behandlingen genoptages med samme interval. Forsvinder symptomerne ikke efter 3 dage, bør man kontakte sin egen læge.


Ingredienser:

Siliciumdioxid, Kiselsyre-gel, Konserveringsmiddel: sorbinsyre (E200), Natriumbenzoat (E211)

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.