Microdacyn Wound Care Sårhelingsspray - 250 ml

Microdacyn Wound Care Sårhelingsspray - 250 ml
Se alle produkter fra Microdacyn
Varenummer: 31068

Microdacyn Wound Care Sårhelingsspray


Microdacyn Wound Care er en elektrolyseret opløsning, beregnet til brug i forbindelse med debridering og fugtning af akutte og kroniske sår, åbne sår, flænger, hudafskrabninger og forbrændinger, herunder sådanne i enhver human kavitet såsom munden, næsen eller øret. Hjælpestofferne er natriumhypoklorit og hypoklorsyre, der kan have en lokal antimikrobiel virkning. Opløsningen muliggør kroppens egen helingsproces ved at reducere den mikrobielle belastning og hjælpe med at skabe et fugtigt miljø. Microdacyn Wound Care finder bred anvendelse i forbindelse med en omfattende sårbehandling og er sikkert at bruge på slimhinder.

Medicinsk udstyr kl. IIB.

Anvendelse

Microdacyn Wound Care er brugsklar og kræver ikke opblanding eller fortynding. Før rengøring af området eller brug af produktet, skal du vaske hænder. Påfør direkte på det påvirkede område. Anvend Microdacyn Wound Care ved hvert forbindingsskift. Gennemvædning af forbindingen med Microdacyn Wound Care vil gøre det nemmere at fjerne forbindingen. Nedsænkning er tilladt i maksimalt 15 minutter dagligt under den første behandling.

Holdbarhed og opbevaring

Microdacyn Wound Care er biokompatibel for den indicerede anvendelse og irritationsfri for human hud, øjne eller hals og virker ikke hudsensibiliserende. Der kræves ingen særlige forholdsregler for håndtering.

Microdacyn Wound Care bør opbevares i den originale forseglede beholder ved omgivelsesforhold. Opbevar ved stuetemperatur, og undlad at fryse produktet. Opløsningen er ikke brændbar. Efter brug bør beholderen lukkes igen inden opbevaring.

Indtil åbning er stabiliteten af Microdacyn Wound Care garanteret indtil udløbsdatoen (se flasken for udløbsår og –måned “ÅÅÅÅ MM”). Ved åbning skal datoen noteres på flasken i afsnittet “Date opened” (Åbnet den). Stabiliteten af den ubrugte opløsning er garanteret i op til 60 dage efter åbning.

Forholdsregler

  • Hvis den manipulationssikrede forsegling er brudt eller mangler, må produktet ikke bruges.
  • Kun til ekstern brug. Må ikke injiceres eller indtages.
  • Må ikke anvendes til personer med overfølsomhed over for indholdsstofferne.
  • Undlad at bruge Microdacyn Wound Care sammen med andre topiske opløsninger, medmindre du har konsulteret sundhedspersonalet.
  • Henvend dig til sundhedspersonalet i tilfælde af dybe eller alvorlige sår, eller hvis du er i tvivl om behandlingsmæssige forhold.
  • Hvis der forekommer tegn på infektion (øget smerte, blødning, pus), eller hvis såret ikke viser tegn på heling, skal du henvende dig til sundhedspersonalet.
  • Oplys alle bivirkninger til sundhedspersonalet.
  • Skal opbevares utilgængeligt og ude af syne for børn.
  • Hold beholderen lukket, når produktet ikke bruges
  • Microdacyn Wound Care er ufarligt selv i tilfælde af utilsigtet kontakt med øjne eller næse eller utilsigtet indtagelse.

Indhold: 250 ml.

Elektrolyseret Vand, Natriumklorid, hjælpestoffer: Natriumhypoklorit og Hypoklorsyre.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?