Microdacyn Hydrogel såropheling - 120 g

Microdacyn Hydrogel såropheling - 120 g
Se alle produkter fra Microdacyn
Varenummer: 31067

Microdacyn Hydrogel sårophelingsvæske


Microdacyn Hydrogel er en elektrolyseret hydrogel beregnet til brug i forbindelse med debridering og fugtning af akutte og kroniske sår, åbne sår, flænger, hudafskrabninger og forbrændinger, herunder sådanne i alle humane kaviteter såsom munden, næsen eller øret. Hjælpestofferne er natriumhypoklorit og hypoklorsyre, der kan have en lokal antimikrobiel virkning. Opløsningen muliggør kroppens egen helingsproces ved at reducere den mikrobielle belastning og hjælpe med at skabe et fugtigt miljø. Microdacyn Hydrogel finder bred anvendelse i forbindelse med en omfattende sårbehandling og er sikkert at bruge på slimhinder.

Medicinsk udstyr kl. IIB

Anvendelse

Omrystes godt før brug.

Før rengøring af området eller brug af produktet, skal du vaske hænder. Rens området, og dup det tørt. Påfør et tyndt lag Microdacyn Hydrogel på det berørte og umiddelbart omgivende område. Brug en eller to gange dagligt og dæk med en bandage.

Microdacyn Hydrogel er biokompatibel for den indicerede anvendelse, irritationsfri for human hud, øjne eller hals, og virker ikke hudsensibiliserende. Der kræves ingen særlige forholdsregler for håndtering.

Holdbarhed og opbevaring

Microdacyn Hydrogel bør opbevares i den originale forseglede beholder ved omgivelsesforhold. Opbevar ved stuetemperatur, og undlad at fryse produktet. Opløsningen er ikke brændbar. Efter brug bør beholderen lukkes igen inden opbevaring.
Indtil åbning er stabiliteten af Microdacyn Hydrogel garanteret indtil udløbsdatoen (se flasken for udløbsår og –måned “ÅÅÅÅ MM”). Ved åbning skal datoen noteres på flasken i afsnittet “Date opened” (Åbnet den). Stabiliteten af den ubrugte hydrogel er garanteret i op til 60 dage efter åbning.

Forholdsregler

  • Hvis den manipulationssikrede forsegling er brudt eller mangler, må produktet ikke bruges.
  • Kun til ekstern brug. Må ikke injiceres eller indtages.
  • Må ikke anvendes til personer med overfølsomhed over for indholdsstofferne.
  • Undlad at bruge Microdacyn Hydrogel sammen med andre topiske produkter, medmindre du har konsulteret sundhedspersonalet.
  • Henvend dig til sundhedspersonalet i tilfælde af dybe eller alvorlige sår, eller hvis du er i tvivl om behandlingsmæssige forhold.
  • Hvis der forekommer tegn på infektion (øget smerte, blødning, pus), eller hvis såret ikke viser tegn på heling, skal du henvende dig til sundhedspersonalet.
  • Skal opbevares utilgængeligt og ude af syne for børn.
  • Hold beholderen lukket, når produktet ikke bruges
  • Microdacyn Hydrogel er ufarligt selv i tilfælde af utilsigtet kontakt med øjne eller næse eller utilsigtet indtagelse.

Indhold: 120 g.

Elektrolyseret Vand, Natriumklorid, Natriummagnesiumfluorosilikat, Natriumfosfat, hjælpestoffer: Natriumhypoklorit og Hypoklorsyre.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?