Test til bakterier og svampe - 1 stk

1
Se alle produkter fra AcuPharma & Dynamic Code
Varenummer: 12161

Test til bakterier og svampe - 1 stk

Dynamic Code test til bakterier og svamp i underlivet er en enkel hjemmetest til påvisning af bakteriel vaginose eller svampeinfektion (candida).

Med testen tager man en enkel vaginalprøve derhjemme, og indsender den herefter til et laboratorium (æsken fungerer som en frankeret returemballage, og der er påtrykt adresse).
Man kan hente prøveresultatet på laboratoriets hjemmeside (www.dynamiccode.se/dk) inden for tre hverdage efter, at prøven er modtaget på laboratoriet.
Man skal bruge koden, som er på indlægssedlen for at hente svaret. Husk derfor at gemme koden.

Mange kvinder rammes på et tidspunkt af besvær i underlivet forårsaget af bakteriel vaginose eller en svampeinfektion (candida).
Bakteriel vaginose og candida kan give ensartede symptomer som udflåd og kløe i underlivet men skal behandles forskelligt. Af samme årsag er det vigtigt at afgøre, hvilken infektion der kan være årsagen til besværet.

Bakteriel vaginose
Bakteriel vaginos kan forekomme, hvis der opstår ubalance i den vaginale bakterieflora. Der kan opstå symptomer som ildelugtende udflåd, men også kløe og svien kan forekomme. Man kan også have bakteriel vaginose uden at opleve besvær af det, og det er ikke farligt. Besværet kan behandles med antibiotika.

Svampeinfektioner
Svampeinfektioner i underlivet skyldes overdreven vækst af svampen candida med symptomer som kløe og svien til følge. Besværet kan også give et grynet udflåd. Infektionen kan behandles med receptfrie svampedræbende lægemidler. Ved gentagne infektioner bør man søge lægehjælp. Man kan også have candida uden at opleve besvær af det, hvilket heller ikke er farligt

Anvendelse:

Æsken indeholder instruktioner, steril testpind til vaginal prøve i en beskyttende beholder (rør) og frankeret returforsendelse.

Det er vigtigt at følge instruktionerne nøje.
Når testen er udført, skal den omgående sendes til laboratoriet for analyse.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.