Seagull Teqin Vådliggeralarm - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Seagull Healthcare
Varenummer: 53459

Ringeapperat - Har dit barn svært ved at vågne og komme på toilettet?

Med en Seagull vådliggeralarm vækkes brugeren når uheldet er ude. Alarmen kan indstilles til lyd, vibration eller vibration og lyd. Sover brugeren særligt tungt, vil kombinationen af vibration og lyd være særdeles velegnet til en vellykket vækning når uheldet er ude.

En Vådliggeralarm kaldes mange forskellige navne. Den kaldes blandt andet en tissealarm, sengevædningsalarm, sengealarm, ringeapperat eller en enuresis alarm. 

Alarmen er nem at benytte. Den fastholdes på overarmen med et indstilleligt velcrobånd og ledningen føres igennem undertrøjen eller lignende beklædning. Klipsene fastgøres på underbukserne, der hvor de bliver våde først og vil straks reagere med det valgte alarmsignal ved de første dråber. 

Der medfølger et genopladeligt batteri. Batteriet oplades ved hjælp af en USB-ledning, som medfølger ved køb. Ledningen kan sættes i adapter til stikkontakt i væggen eller ved at tilslutte ledningen til et USB-stik i computeren. USB-stik medfølger. Når alarmen er fuldt ladet op vil den lyse blåt, når alarmen lyser rødt, er det et signal om batteriet er lavt og dermed trænger alarmen til en opladning.

Hvordan bruges alarmen?

  • Sensorclipsen skal placeres der hvor urinen først rammer undertøjet
  • Alarmen placeres på overarmen eller på låret, selve apparatet skal vende med ”hjerte nedad ”således at ledningen vender opad. Velcroen kan strammes til så alarmen fastholdes legemsdelen.
  • Ledningen føres igennem undertrøje eller lign. beklædning og trækkes ud i bunden af denne.
  • Herefter fastgøres den på brugerens underbukser, der hvor de først bliver våde.
  • Husk at vælge vækningsmetode

VIGTIGT: Det er vigtigt at klipsen rengøres efter hver brug, da urin har en sur PH på ned til ca. 4,5. Det betyder, at urin indeholder syre og dette kan få metallet i klipsen til at irre. Hvis klipsen er irret, kan det betyde at du vil opleve falske alarmer.

Vær opmærksom på:

Klipsen er meget sensitiv og kan reagere ved selv den mindste smule fugt. Derfor skal klipsen altid blæses helt tør med en hårtørrer eller lign. efter brug og rengøring. Er brugeren meget varm og evt. svedig, kan det anbefales at påsætte alarmen på underbukserne og herefter tage endnu et par underbukser udover. Dette vil forhindre at alarmen reagerer på fugten under dynen.

Indhold: 1 stk. 

Se alle produkter fra Seagull Healthcare
Varenummer: 53459

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.