Preventis D-vitamin test - 1 stk.

Preventis Vitamin D test 1 stk.
Preventis Vitamin D test 1 stk.
Preventis D vitamin test indhold
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Preventis
Varenummer: 37311

D vitamin mangel? Test for D-vitamin mangel nemt, hurtigt og bekvemt derhjemme

Med denne d-vitamin hjemmetest, kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvorvidt du har d vitamin mangel eller ej. Vitamin D SmarTest er en hurtigtest med smartphone applikation, der bestemmer indholdet af vitamin D indenfor få minutter.

Testen er blevet kalibreret ved hjælp af kendte laboratoriemetoder. Testen giver en pålidelig værdi for vitamin D-indholdet i en blodprøve.

Enkel, sikker og praktisk at udføre

Preventis SmarTest Vitamin D-testsystem, består af en immunologisk hurtigtest, der ved hjælp af specielle antistoffer påviser 25-OH-vitamin D, og en smartphone-app, der kvantitativt analyserer hurtigtestens resultat ved, at måle farveintensiteten i kontrol- og testbåndene. Resultatet vises på smartphonen og gemmes.

Testen er blevet kalibreret ved hjælp af kendte laboratoriemetoder, og testen giver en pålidelig værdi for vitamin D-indholdet i en blodprøve.

Testen er enkel, sikker og praktisk at udføre hjemme - en vejledning fører dig igennem hele processen. En lille blodprøve tages smertefrit fra fingerspidsen og påføres på testkassetten. Efter et par minutter bliver testkassetten fotograferet ved hjælp af smartphone-kameraet. Den specielle SmarTest Vitamin D-app beregner vitamin D-koncentrationen og viser øjeblikkeligt resultatet på din smartphone.

Resultatet af D-vitamin testen kan kun fremvises på din Smartphone.
Appen godkender følgende Smartphones:

  • Fra og med Iphone 5S
  • Fra og med Samsung A3
  • Fra og med Huawei P8 lite

Hvad er D-vitamin og hvorfor er det vigtigt?

D-vitamin er en gruppe molekyler, der opfylder mange forskellige vigtige funktioner i kroppen.

D-vitamin optages enten igennem maden eller når kroppen udsættes for sollys. Mennesket lagrer D-vitamin i kroppen som 25-OH-vitamin D. 25-OH-vitamin D udgør ca. 95% af den samlede mængde D-vitamin og gælder derfor som markør for D-vitaminniveauet.

Alvorlig D-vitaminmangel kædes sammen med lav knogletæthed, muskelsygdomme, hjerte- og kredsløbssygdomme, sygdomme i nervesystemet og diabetes. D-vitaminmangel kan fremskynde udvikling af kræft, diabetes, for højt blodtryk, blodprop og autoimmunsygdomme.

Regelmæssig kontrol af D-vitaminniveauet anbefales særligt for risikogrupper som spædbørn, ældre, mennesker med mørk hud og mennesker, der kun opholder sig lidt eller slet ikke i det fri.

D-vitaminmangel er udbredt i befolkningen i Norden, Ifølge en nyere undersøgelse mangler 43 % af danskerne D-vitamin.

Indgår i kategorierne
D-vitamin Øvrige test Restsalg

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.