Accutrend plus kolesterolmåler

1
Se alle produkter fra Accutrend
Varenummer: 36618

Ved du om dit kolesteroltal er for højt? Det kan du hurtigt finde ud af med Accutrend plus kolesterolmåler!

Accutrend har udviklet deres nye kolesterolmåler, Accutrend plus kolesterolmåler (og laktatmåler), der nemt og hurtigt måler total kolesteroltal og laktat indhold i blodet samt vurderer den kardiovaskulære risikofaktor. Forhøjet kolesteroltal er desværre noget flere og flere oplever, og det er noget, som kan have alvorlige konsekvenser for dit liv, hvis du ikke er opmærksom.

Hvad er kolesterol?

Kolesterol er et fedtstof, som sammen med et andet stof kaldet triglycerid er vigtig for dannelsen af hormoner samt energiomsætningen i cellerne. Kroppen danner selv kolesterol, og dannes der for meget af dette, er det ikke noget man som sådan kan mærke. 

Man kan dermed ikke se nogle symptomer på forhøjet kolesterol, da dette nærmere er en tilstand end en sygdom - men det er en tilstand, som derimod kan føre til sygdom. Derfor er det vigtigt jævnligt at få sit kolesteroltal målt, så man opdager det i tide, hvis det er for højt.

Hvad er et forhøjet kolesteroltal?

Et forhøjet kolesteroltal betyder, at der er blevet produceredet for stor en mængde af de førnævnte fedtstoffer. En forhøjet triglycerid mængde i blodet kan bl.a. indikere en uhensigtsmæssig livsstil. Årsagen til et forhøjet total kolesteroltal behøver dog ikke alene være grundet ens livstil - det er ofte en blanding af arv, livsstil og anden underliggende sygdom.

 Derudover vil kolesteroltallet naturligt stige med alderen, samt i forbindelse med bl.a. graviditet og alvorlige sygdomsforløb.


Hvordan bruger man Accutrend plus kolesterolmåler?

Accutrend plus kolesterolmåler er nem og hurtig at anvende. På blot 3 min kan Accutrend plus kolesterolmåleren måle dit kolesteroltal og laktatindhold i blodet samt vurdere din kardiovaskulær risikofaktor. Den fungerer ved at du påfører blod på kalibreringsstrimmlen, som den laver en direkte måling af. 

Efter blodet er påført strimlen og indsat, trykker du på knappen, hvorefter værdierne vises på skærmen angivet i millimol kolesterol per liter blod.

Alt efter hvad man gerne vil måle, er der forskellige tilhørende teststrimmelpakker - Accutrend kolestreol teststrimler 25 stk til måling af kolesteroltal og Accutrend BM-Lactate teststrimler 25 stk til måling af laktatindhold i blodet.

Det anbefales, at man anvender et kapillærrør til måling af kolesteroltal, da dette er den nemmeste og mest effektive måde at overføre blodet fra fingeren og ned på kalibreringsstrimlen.


Oversigt over kolesterolniveau vurderinger

5,0 mmol/l > = Ideelt kolesteroltal
5,1 mmol/l - 6,0 mmol/l = Let forhøjet kolesteroltal
6,1 mmol/l - 7,0 mmol/l = Moderat forhøjet kolesteroltal
7,1 mmol/l < = Udpræget forhøjet kolesteroltal

Produktinfo

  • Kolesterolmåleren har en måletid på 3 minutter
  • Prøvevolumen er kun mellem 15 og 40 µl blod
  • Accutrend Plus kolesterolmåler har et måleområde fra 3,88 til 7,78 mmol/l
  • Den har en super nem og enkel kalibrering der anvendes med kalibreringsstrimmel

Hvad giver forhøjet kolesterol af konsekvenser?

Er du målt til at have et forhøjet kolesteroltal, er du i øget risiko for en række følgevirkninger/ følgesygdomme. Åreforkalkning og blodpropper er nogle af de største risikoer, der opleves i denne forbindelse. 

Derudover udsætter du bl.a. også dig selv for at risikere følgende hjertekarsygdomme: hjertekrampe, hvor man oplever trykkende smerte i overkroppen som symptomer og klaudikation, der kan opleves som smerte i lægmuskel, svimmelhed og synsnedsættelse.

Hvad kan jeg gøre for at stabilisere mit kolesteroltal?

Sund livsstil kan mindske risikoen for forhøjet blodtryk betydeligt. Her anbefales det at, 

  • Du modererer dit alkohol- og tobakforbrug
  • Dyrker motion efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.
  • Undgår overvægt
  • Spiser hjerterigtigt, dvs. sørger for at inddrage flere fede fisk og færre søde sager i din kost
  • Undgår for store måltider af gangen

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.