Accutrend kolesterol teststrimler - 25 stk.

Accutrend kolesterol teststrimler - 25 stk.
Se alle produkter fra Accutrend
Varenummer: 36619

Er du i tvivl om dit kolesteroltal er for højt? Med Accutrend plus kolesterolmåler kan du finde ud af det på blot 3 minutter!

Forhøjet kolesteroltal ses hyppigere og hyppigere, og faktisk har mere end 50% af alle danskere over 45 et forhøjet kolesterol tal i højere eller lavere grad. Dette bør der skabes opmærksomhed omkring, og første skridt på vejen er at få målt dit eget kolesteroltal med det nye sæt fra Accutrend!


Hvad betyder et forhøjet kolesteroltal?

Har man et forhøjet kolesterol tal, betyder det at ens krop producerer for meget kolesterol, som er et fedtstof, der sammen med et andet stof, triglycerid, er vigtig for cellernes dannelse af diverse hormoner, samt cellernes energiomsætning. 

Hvor en overproducering af HDL-kolesterol kan have en gavnlig og beskyttende virkning, så kan det have alvorlige konsekvenser at producere for meget LDL-kolesterol og triglycerid. Blodpropper og åreforkalkninger er heraf blandt nogle af de følgesygdomme, som kan komme af at have et forhøjet kolesterol.

Årsagerne til forhøjet blodtryk er ikke altid selvforskyldte, og ofte er det en blanding af flere faktorer der afgør kolesteroltallet. Ofte er det arv, livsstil og anden  underliggende sygdom, som i sammenspil er betydelige faktorer, men også andre ting har betydning. 

Kolesteroltallet vil nemlig naturligt stige med alderen, i forbindelse med en graviditet, samt i forbindelse med et alvorligt sygdomsforløb.


Anvendelse

Accutrend kolesterol teststrimler skal anvendes sammen med Accutrend plus kolesterolmåler til at måle sit total kolesterol.

For at foretage målingen skal der først påføres kapillært blod på teststrimlen, hvorefter strimlen indsættes i målings apparatet. Efter blot 3 min kan Accutrend plus kolesterolmåler have et færdigt resultat klar, hvor kolesteroltallet kommer til syne på apparatets skærm angivet i millimol per liter blod.

Det anbefales at anvende at kapillærrør til at påføre blod på teststrimlen, da dette gør processen meget nemmere og mere effektiv.

Produktinfo

  • Accutrend kolesterol teststrimler indeholder 25 teststrimler per æske
  • Teststrimlerne bør opbevares ved stuetemperatur (kan tåle opbevaring ved 2 - 30 grader celsius)
  • Anvendes sammen med Accutrend plus kolesterolmåler

Oversigt over kolesterolniveau vurderinger

5,0 mmol/l > = Ideelt kolesteroltal
5,1 mmol/l - 6,0 mmol/l = Let forhøjet kolesteroltal
6,1 mmol/l - 7,0 mmol/l = Moderat forhøjet kolesteroltal
7,1 mmol/l < = Udpræget forhøjet kolesteroltal
Indgår i kategorierne
Kolesteroltest

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.