Doseringsæsker

Doseringsæsker til piller og medicin. Hos Med24 tilbyder vi dig et stort udvalg af billige doseringsæsker fra de velkendte mærker Medidos, Anabox og mange flere. Doseringsæsker er ofte forbundet med mange fordele. De giver dig et overblik over din dosering, så du ikke kommer til at tage for meget eller for lidt medicin. Derudover slipper du for at dosere medicin hver eneste dag, hvilket ofte kan få folk til at springe pille-indtaget over. Dermed opnår du en tidsbesparende løsning i din hverdag. Ved at være i kontakt med din medicin færre gange, minimeres risikoen for optagelse af medicinen via håndfladen, og du opnår bedre hygiejne, da du kun er i kontakt med pillerne én gang.

De fleste af vores doseringsæsker rækker til en uge, hvorfor det ofte kan være en fordel at investere i enten store doseringsæsker eller to sæt af 7 dage. Dette vil blot skabe endnu mere overblik og mere tid til andre ting i hverdagen. Oftest tager ældre mennesker mere medicin, og hvis du er en af dem, som ryster meget på hænderne, kan det ofte være svært at håndtere pillerne. Her vil det være en fordel at investere i af Med24’s doseringsbokse med faste rum, så pillerne er nemmere at håndtere.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?