Doseringsæsker

Har du problemer med at holde styr på din medicin eller de kosttilskud du tager? Med en smart pilleæske er det nemt at sørge for, at du får det rigtige på de rette tidspunkter. Læs mere her!

19 Produkt(er)

Pilleæsker - for et bedre overblik

Hvis du skal tage mange tabletter eller piller på forskellige tidspunkter, kan det være svært at huske, hvad du skal tage hvornår. Heldigvis findes der redskaber og udstyr, som kan hjælpe dig til at gøre det hele lidt nemmere. 

Det kan være en rigtig stor hjælp at have det rigtige udstyr til håndtering af din medicin i form af en pille doseringsæske eller et doseringskort. På denne måde kan du skemalægge dit indtag, og gøre det hele mere overskueligt for dig selv. En doseringsæske kan give dig mere ro i sindet, i forhold til at du er sikker på at tage den rette mængde medicin på det rigtige tidspunkt. Du vil også finde det tidsbesparende, da du ikke skal have diverse glas og æsker ned fra skabet, hver eneste gang du skal tage det. 

Fordele ved en doseringsæske

Selv en forholdsvis simpel opfindelse, som en doseringsæske/pilleæske, kan stadig rumme mange fordele: 

  • Du skal ikke dele dine piller/tabletter op flere gange dagligt
  • Du får det rigtige antal eller mængde af dine piller
  • Det er skemalagt, hvad du skal tage hvornår
  • Den er nem at have med, når du skal på farten

Forskellige varianter af pilleæsker

De fleste af vores doseringsæsker rækker til en uge, hvorfor det ofte kan være en fordel at investere i enten en stor doseringsæske eller to pilleæsker af 7 dage. Dette vil blot skabe endnu mere overblik og mere tid til andre ting i hverdagen. Flere af den er også inddelt i tidsrum, hvis nu du skal tage nogle bestemte piller morgen, middag eller aften. 

Oftest tager ældre mennesker mere medicin, og hvis du er en af dem, som ryster meget på hænderne, kan det ofte være svært at håndtere pillerne. Her vil det være en fordel at investere i af Med24’s doseringsbokse med faste rum, så pillerne er nemmere at håndtere.  

Der laves også forskellige størrelser af doseringsæsker, så de kan indeholde både store og små tabletter. De findes derudover også i forskellige farver og designs, så du kan få en der ser fiks ud på køkkenbordet, hvis den skal ligge fremme.  


Mærker indenfor doseringsæsker

Der er forskellige mærker når det kommer til pilleæsker, nogle af de mest førende mærker indenfor doseringsæsker er: 

  • Medimax doseringsæske
  • Medidos doseringsæske
  • Anabox doseringsæske

Køb din doseringsæske her

Hos Med24 finder du Pilleæsker eller doseringsæsker til kosttilskud og medicin. Vi tilbyder dig et stort udvalg af billige doseringsæsker fra de velkendte mærker Medidos, Anabox og mange flere. Doseringsæsker er ofte forbundet med mange fordele. De giver dig et overblik over din dosering, så du ikke kommer til at tage for meget eller for lidt medicin. Derudover slipper du for at dosere medicin hver eneste dag, hvilket ofte kan få folk til at springe pille-indtaget over. Dermed opnår du en tidsbesparende løsning i din hverdag. Ved at være i kontakt med din medicin færre gange, minimeres risikoen for optagelse af medicinen via håndfladen, og du opnår bedre hygiejne, da du kun er i kontakt med pillerne én gang.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.