Kundeservice
0 varer
Kurv

Hæmorider - Endetarmsbesvær

Sortér:
Popularitet
Navn
Pris
Anmeldelse
Nyeste
Anusalve, Sprunk Jansen - 50 ml
Anusalve, Sprunk Jansen - 50 ml
(2)
239,00 DKK
-4%
249,00 DKK
Vis mere
Tilføj til kurv
Cosborg Rect - 30g
Cosborg Rect - 30g
(2)
138,95 DKK
-13%
159,00 DKK
Vis mere
Tilføj til kurv
Hæmorex mod hæmorider - 25ml
Hæmorex mod hæmorider - 25ml
(4)
99,50 DKK
-0%
99,50 DKK
Vis mere
Tilføj til kurv
Ac3 Comfort  - 30 ml
Ac3 Comfort - 30 ml
(4)
115,00 DKK
-13%
132,00 DKK
Vis mere
Tilføj til kurv
Ac3 comfort gel - 45 ml
Ac3 comfort gel - 45 ml
131,95 DKK
-15%
154,95 DKK
Vis mere
Tilføj til kurv

Hæmoride creme i håndkøb

Endetarmsbesvær i form af hæmorider, revner og kløe er meget almindeligt forekommende. Mange mænd og kvinder har således oplevet problemer med hæmorider og rifter - så hvis du også har oplevet det, er du langt fra den eneste. Endetarmsbesvær kan behandles og forebygges med cremer - ved konstatering af hæmorider er det en god ide at opsøge en læge.

Det kan være voldsomt irriterende at have hæmorider. Hæmoride creme kan afhjælpe megen af den kløe og svien, du oplever i forbindelse med hæmorider og anden endetarmsbesvær. Hæmoridecreme er baseret på ingredienser, som køler, smører, sammentrækker og desinficerer huden. Dermed lindrer cremen irritationerne fra hæmoriderne og gør det nemmere at have en almindelig og komfortabel hverdag.

Hæmorider kommer i flere størrelser og findes både indeni endetarmen og udenpå. De er ofte til stor irritation, da de kan gøre toiletbesøg til en ubehagelig oplevelse med smerter og blødninger. Over 50% af alle danskere oplever at få en form for hæmorider i løbet af deres liv. Heldigvis findes der flere forskellige typer behandling til hæmorider i håndkøb. Hæmoride creme fokuserer på at lindre irritationerne ved hæmoriderne og sørger samtidig for at desinficere huden, så bakterier ikke spredes.

Står det særligt slemt til, kan din egen praktiserende læge hjælpe med effektive midler til at fjerne dem. Dette foregår oftest ved at binde et elastik stramt om hæmoriden og dermed lukke af for blodtilførslen. Resultatet er at hæmoriden ”dør” og falder af.

Hvis du har problemer med hæmorider, er det normalt at lægen også ser på, hvad der kan være årsag til problemet. Den mest hyppige årsag er hård afføring, som kan skyldes dårlige kostvaner. Husk derfor at spise en fiberrig kost og drikke rigelig med væske i løbet af dagen. Hæmorider kan forsvinde af sig selv, hvis årsagen forsvinder. Ændringer i din livsstil kan derfor være den mest effektive behandling mod hæmorider. Oplever du ubehag i dagligdagen, kan du med fordel benytte creme eller salve til at lindre irritationerne, mens du omlægger din kost. Læs mere om hvad du selv kan gøre, hvis du har hæmorider i denne artikel.

Hæmoride creme mod rynker

Pga. den sammentrækkende effekt er det en kendt sag at mange også anvender hæmoridecreme som anti-rynkecreme. Hæmoridecremer er imidlertid produceret til at skulle anvendes omkring endetarmsåbningen. Du bør derfor sikre dig, at cremen ikke indeholder stoffer, som er skadelige for øjnene mv., hvis du påtænker at anvende en hæmoride creme som anti-rynkecreme. I det hele taget er det langt bedre at anvende en "rigtig" anti-rynke creme mod rynker!

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832