Nutridrink Komplet Ernæringsdrik - 4x200ml

1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nutricia - Nutridrink
Varenummer: 6468

Nutridrink Komplet fra Nutricia - pakke med 4 flasker

Nutridrink Komplet fra Nutricia er en fuldgyldig, energirig og velsmagende ernæringsdrik. Nutridrink Komplet ernæringsdrik er klar til brug og kan anvendes som supplement til kosten eller som eneste ernæring.

Nutridrink er en komplet ernæringsdrik. Det vil sige, at den har det nødvendige indhold af kulhydrater, protein og fedt samt vitaminer og mineraler. Den kan derfor gælde som et selvstændigt måltid.

Nutridrink er god, hvis du spiser for lidt eller har brug for ekstra ernæring på en let og velsmagende måde.

Indhold - Nutridrink Komplet
Glutenfri. Laktosefattig. En flaske indeholder 200ml, 1260 kJ/300 kcal og 12 g protein (kasein).

Smagsvarianter: Appelsin, banan, jordbær, kakao, tropefrugt og vanilje.

Mere om Nutridrink Komplet
Nutridrink har et afbalanceret næringsindhold og kan anvendes som supplement til almindelig kost eller som eneste ernæring (5-7 flasker pr. dag dækker anbefalet dagligt indtag). Nutridrink smager bedst når den er kold, så vi anbefaler, at du opbevarer den i køleskabet eller et andet køligt sted. Nutridrink skal endvidere omrystes før brug for at du får den mest optimale smag. Uegnet til børn under 3 år. Anvendes med forsigtighed til børn 3-6 år.

Opbevaring: Uåbnede flasker opbevares ved 4-25°C. Holdbarhed til den på flaskenstemplede dato. Åbnede flasker opbevares i køleskab og anvendes inden 24 timer efter anbrud.

Ingredienser: Vand, maltodekstrin, mælkeprotein (natriumkaseinat), sakkarose, vegetabilskeolier (raps- og solsikkeolie), trikaliumcitrat, emulgator (sojalecitin),aroma*, magnesiumklorid, surhedsregulerende middel (citronsyre), trikalciumfosfat,carotenoider (.-caroten, lutein, lycopen), farve*, cholinklorid,kalciumhydroxid, kaliumhydroxid, natrium L-ascorbat, jernlaktat, zinksulfat,magnesiumhydroxid, nicotinamid, retinylacetat, kobberglukonat, DL-.-tocopherylacetat, natriumselenit, mangansulfat, kalcium D-pantothenat,kromklorid, D-biotin, cholecalciferol, thiaminhydroklorid, folsyre, pyridoxinhydroklorid,cyanocobalamin, natriummolybdat, riboflavin, natriumfluorid,kaliumjodid, phytomenadion

Smagsvarianten Kakao indeholder desuden: Kakao, dikaliumhydrogenfosfat,kaliumklorid og stabilisator (carrageenan)

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nutricia - Nutridrink
Varenummer: 6468

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.