Wartner Vortepen - 1 stk.

Wartner Vortepen - 1 stk.
Wartner Vortepen - 1 stk.
Wartner Vortepen - 1 stk.
(10) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Wartner
Varenummer: 6751

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Wartner vorte pen - se allerede effekten efter en uge.

Wartner Vorte pen er en innovativ nyhed fra Wartner mod fodvorter og håndvorter. Det er en Pen, som  hurtigt og enkelt fjerner vorter. Wartner Vortepen har en dokumenteret effekt. Behandlingen med Wartner er baseret på trikloratiksyre. Der er tale om en meget effektiv syrebehandling til fjernelse af vorter.

Traditionelle syrebehandlinger kræver ofte flere måneders behandling og kan være svære at applicere præcist på vorten. Wartner Vortepen har en unik appliceringsmetode til vortebehandling. Den indeholder TCA-gel som effektivt fjerner vorten på bare få uger. Synligt forbedret resultat ses typisk allerede efter første uge!

Pennen afgiver en kemisk peeling, der sikrer en effektiv fjernelse af fodvorter og håndvorter uden risiko for at efterlade ar.

Wartner Vortepen er nem at anvende til både hånd- og fodvorter. Kun en dråbe gel er det eneste som er nødvendig pr. applicering!

Wartner Vortepen anvendes 2 gange pr. dag i 4 dage. Efter 4 dages behandling begynder huden at skalle af i de efterfølgende 4 dage. Efter behandlingen dannes ny, vortefri hud. Man kan gentage behandlingen op til 4 gange såfremt vorten ikke forsvinder ved første behandling.

Indhold: 1,5ml

Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.