Wartner Ligtorne Pen - 1 stk.

1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Wartner
Varenummer: 6752

Wartner Ligtorne pen fjerner hurtigt og effektivt Ligtorne - dokumenteret effekt

Wartner Ligtorne pen fjerner hurtigt og effektivt Ligtorne og hård hud. Wartner Ligtornepen har en dokumenteret effekt. Behandlingen med Wartner er baseret på trikloratiksyre. Der er tale om en meget effektiv syrebehandling til fjernelse af Ligtorne.

Traditionelle syrebehandlinger mod ligtorne og hård hud kræver ofte lang behandling og er ikke altid så enkel at anvende. Wartner Ligtornspen har en unik appliceringsmetode til ligtorns behandling. Den indeholder højkoncentreret TCA-gel som effektivt fjerner ligtorne og hård hud på bare nogle få uger. Synligt forbedret resultat er vanligt allerede efter første uge. Kun en dråbe gel er det eneste som kræves pr. applicering!

Wartner Ligtorne pen afgiver en kemisk peeling, der sikrer en effektiv fjernelse af vorter uden risiko for at efterlade ar.

Anvendelse af Wartner ligtorne pen

Wartner Ligtorne pen anvendes 1 gang pr. dag i 4 dage. Efter 4 dages behandling begynder huden at skalle af i de efterfølgende 4 dage. TCA-gelen gør at de døde hudceller skaller af og ny frisk hud dannes. Man kan gentage behandlingen op til 4 gange såfremt ligtornen ikke forsvinder helt efter første behandling.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Wartner
Varenummer: 6752

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.