Scholl Vortebehandling - 80 ml

Scholl Vortefjerner til behandling af fodvorter 80 ml.
Se alle produkter fra Scholl
Varenummer: 37882

Scholl vorte og fodvortefjerner er en effektiv hjemmebehandling, som også kan anvendes til børn over 4 år

Scholl Freeze vortefjerner er en hurtig og effektiv måde at behandle både hånd- og fodvorter. Scholl frysebehandling virker på den måde, at vorten bliver frosset, således at rødderne dør. Ofte er denne behandlingsform det eneste der kræves, så ingen plastre eller andre efterbehandling er nødvendige.

Efter behandlingen med Scholl Freeze vortefjerner dannes der en vabel, som normalvis falder af i løbet af 10-14 dage.

Én behandling er sædvanligvis nok, men ved fodvorter kan det være nødvendigt at behandle flere gange. Man må ikke behandle samme vorte mere end i alt 4 gange.

Anvendelse af Scholl Freeze vortebehandling

Læs altid brugsanvisningen grundigt før anvendelse.

Brug et ur med sekundviser, da det er vigtigt at behandlingstiden overholdes nøje for at sikre en effektiv og sikker behandling.

Sæt applikatorspidsen fast på det hvide plastiklåg ved at trykke den ind i den store åbning. Sæt beholderen oprejst på et bord eller et andet fast underlag. Hold ikke beholderen tæt ved ansigtet, ind mod kroppen eller tøjet.

Sæt låget på beholderen så applikationsspidsen sidder fast i den gennemsigtige plastikhætte på siden af beholderen. Hold beholderen oprejst og tryk låget ned i 5 sekunder. Hold IKKE på plastikhætten. Tag låget af beholderen, mens applikationsspidsen stadig sidder på.
Man SKAL vente i 15 sekunder med spidsen nedad, før behandling af vorten. På den måde kan væsken samle sig i bunden af applikationsspidsen og opnå den rette frysetemperatur for effektiv behandling.

Sørg for at vorten der skal behandles, vender opad. Hold applikationsspidsen lige ned, og hold spidsen af applikatoren forsigtigt i midten af vorten i mindst 30 sekunder, men ikke længere end 40 sekunder.
Dub ikke. Smid skumapplikatoren ud hver gang efter brug..

Efter behandling dannes en blist. Vorten falder sædvanligvis af efter 10-14 dage og ny hud vil dannes i stedet.

Scholl Professionel vortefjerner må ikke anvendes til børn under 4 år, af diabetikere, gravide, ammende og af personer med dårligt blodomløb.

Indgår i kategorierne
Vorter og ligtorne

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice