Paranix Solution 200 ml

Paranix Solution shampoo mod lus 200 ml
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Cosmea
Varenummer: 11268
Paranix Solution 100 ml

Paranix er en mekanisk behandlingsmetode til at fjerne lus og æg – det vil sige, at lusene dræbes ved hjælp af kvælning og udtørring. Traditionelt er lus blevet behandlet med præparater, der er klassificeret som lægemidler. Disse virker ved at ødelægge lusenes nervesystem. Risikoen ved lægemidlerne er, at de kan miste virkningen, da lusene kan udvikle resistens mod midlet. Derimod er der ikke mulighed for, at lusene udvikler resistens over for Paranix.

Paranix indeholder ingen giftige insektmidler. Dimethicone og mineralsk olie kvæler og udtørrer lusene. Når lusene dør, kæmmer man effektivt lusene og æggene væk med en tættekam. Desuden er Paranix helt duftfri og fri for parabener, og den er meget skånsom over for huden.

Vi anbefaler at man gentager behandlingen efter 7 dage, i tilfælde af at der skulle sidde et æg eller flere tilbage i håret, som er klækket siden første behandling.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?