Endetarmsbesvær

Hæmoride creme i håndkøb

Endetarmsbesvær i form af hæmorider, revner og kløe er meget almindeligt forekommende. Mange mænd og kvinder har således oplevet problemer med hæmorider og rifter - så hvis du også har oplevet det, er du langt fra den eneste. Endetarmsbesvær kan behandles og forebygges med cremer - ved konstatering af hæmorider er det en god ide at opsøge en læge.

Det kan være voldsomt irriterende at have hæmorider. Hæmoride creme kan afhjælpe megen af den kløe og svien, du oplever i forbindelse med hæmorider og anden endetarmsbesvær. Hæmoridecreme er baseret på ingredienser, som køler, smører, sammentrækker og desinficerer huden. Dermed lindrer cremen irritationerne fra hæmoriderne og gør det nemmere at have en almindelig og komfortabel hverdag.

Hæmorider kommer i flere størrelser og findes både indeni endetarmen og udenpå. De er ofte til stor irritation, da de kan gøre toiletbesøg til en ubehagelig oplevelse med smerter og blødninger. Over 50% af alle danskere oplever at få en form for hæmorider i løbet af deres liv. Heldigvis findes der flere forskellige typer behandling til hæmorider i håndkøb. Hæmoride creme fokuserer på at lindre irritationerne ved hæmoriderne og sørger samtidig for at desinficere huden, så bakterier ikke spredes.

Står det særligt slemt til, kan din egen praktiserende læge hjælpe med effektive midler til at fjerne dem. Dette foregår oftest ved at binde et elastik stramt om hæmoriden og dermed lukke af for blodtilførslen. Resultatet er at hæmoriden ”dør” og falder af.

Hvis du har problemer med hæmorider, er det normalt at lægen også ser på, hvad der kan være årsag til problemet. Den mest hyppige årsag er hård afføring, som kan skyldes dårlige kostvaner. Husk derfor at spise en fiberrig kost og drikke rigelig med væske i løbet af dagen. Hæmorider kan forsvinde af sig selv, hvis årsagen forsvinder. Ændringer i din livsstil kan derfor være den mest effektive behandling mod hæmorider. Oplever du ubehag i dagligdagen, kan du med fordel benytte creme eller salve til at lindre irritationerne, mens du omlægger din kost. Læs mere om hvad du selv kan gøre, hvis du har hæmorider i denne artikel.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?