Mavala

13 Produkt(er)

Mavala – pleje til dine negle, neglebånd og vipper!

Hos Mavala har man, igennem 60 år, arbejdet intensivt for at udvikle de bedste produkter, så enhver kvinde på nemmeste vis kan pleje sine hænder og negle for at opnå et misundelsesværdigt resultat. Mavalas laboratorier er placeret i Genève, Schweiz, hvor kompetencer indenfor fremstilling, innovation og kvalitet kombineres for at sikre dig et sortiment i topklasse. De tilbyder både farverige neglelakker, innovative topcoats og dybdegående neglepleje, så smukke, velplejede negle er lige indenfor rækkevidde for alle. Mavala er et at de førende brands, når det kommer til neglepleje, hvorfor du hos Med24.dk finder et bredt udvalg, der helt sikkert har det rette til dig og dine behov.

Neglelak til enhver smag

Her hos Med24.dk finder du en række af forskellige neglelakker fra Mavala, som alle har dét tilfælles, at de er skabt med en skånsom formel for at passe på dine negle – naturligvis uden at gå på kompromis med en smuk farve, holdbar dækkeevne og masser af glans! Mavala neglelak kommer i små, praktiske flasker, som både er nemme at have med i toilettasken og reducerer mængden af udtørret neglelak over tid. Mavala lægger stor vægt på at tilbyde en bred vifte af farver, så du nemt kan finde den eller dem, der er din yndlings. 

Endvidere består vores udvalg af Mavala også af basecoats og topcoats, som hjælper dig til at opnå en fejlfri manicure. Du kan blandt andet styrke dine negle med Mavala Mava-Strong Underlak eller få fornemmelsen af en gel-manicure med Mavala Gel Finish Topcoat.

Simpel og let pleje til alle

Uanset om du har tørre, skrøbelige eller ru negle og neglebånd, ved Mavala hvor stor en kamp det kan være at komme problemerne til livs. Derfor er deres serie af neglepleje udviklet med produkter til ethvert behov, så det bliver enkelt for dig at finde den rette behandling. Neglebåndsolien fra Mavala er specielt udviklet til dig, der kæmper med grove, hårde og sprukne neglebånd, som har brug for en kærlig hånd. Hvis du derimod har bløde negle, som knækker og flosser hele tiden, er Mavala Scientifique K+ Neglehærder et godt valg.

Selvom vores udvalg fra Mavala hovedsageligt består af neglelak og neglepleje, finder du også et effektivt øjenvippeserum, der hjælper dig med at opnå lange og stærke vipper. Serummet indeholder et næringsrigt, naturligt ekstrakt, som intensivt arbejder for at styrke øjenvipperne. Mavala Double Lash Serum er lavet med en indbygget børste, der gør det nemt at påføre serummet dagligt på vipperne og sågar i øjenbrynene!


Gå på opdagelse i Mavalas innovative univers af pleje og skønhed til dine negle her hos Med24.dk. Vi har skarpe priser og altid hurtig levering samt mulighed for rådgivning fra vores dygtige fagpersonale.

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.