Manyo

Manyo er et koreansk hudplejebrand fra 2012, der har vundet priser for deres gode effekt og innovative ingredienssammensætninger. Læs mere om Manyo lige her!

10 Produkt(er)

Historien om Manyo

Manyo er et koreansk hudplejebrand fra 2012. Manyo havde i starten kun planer om at sælge deres produkter i Sydkorea, men da der opstod stor efterspørgsel fra udlandet, kom de på andre tanker. Flere af Manyos produkter har vundet priser for deres gode effekt, samt innovative ingredienssammensætninger og Manyo er især meget stolte af at have en hudplejeserie, der er baseret på organiske planteolier, urter og nøje udvalgte botaniske ekstrakter.

Manyo er kendt for deres innovative og naturlige produkter. Manyo tilbyder et bredt udvalg af produkter, formuleret med naturlige ingredienser, som plejer og beskytter huden mod skadelige påvirkninger fra miljøet. Især Manyos Galactomyces-essens er særligt kendt, da den indeholder fermenteret ris, gær og papaya-ekstrakter, som hjælper med at forbedre hudens elasticitet, glød og tekstur.

Manyo er dedikeret til at bruge naturlige ingredienser og undgå skadelige kemikalier. Mange af Manyos produkter er veganske og cruelty-free, som gør dem velegnede til kunder, der er bevidste om deres valg af hudplejeprodukter. 

Manyo Cleansing Oil

Manyo Cleansing Oil er en mild og naturlig renseolie, som består af 14 forskellige olier, der giver en dybdegående rens af huden, samt udrenser skidt fra porerne, såsom solcreme, makeup og sebum. Manyo Cleansing Oil tilfører huden en høj koncentration af både aminosyrer, fedtsyrer og vitaminer, som giver en blød og fugtet hud. Yderligere indeholder Manyo Cleansing Oil naturlige olier og ekstrakter fra planter, blomster og frugter. Manyo Cleansing Oil påføres på tør hud og masseres over hele ansigtet, også øjnene og læberne. Den skal blot skylles af med lunkent vand.

Manyo Bifida Ampoule Mist

Manyo Bifida Ampoule Mist er en ansigtsmist, der forebygger fugttab, fine linjer, slap hud og en svækket hud-barriere. Manyo Bifida Ampoule Mist tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede ingredienser, da den har et højt indhold af bifidalacto, som er en probiotisk mælkesyrebakterie. Bifidalacto forstærker din hudbarriere, tilfører fugt og udglatter fine linjer i din hud. Yderligere indeholder Manyo Bifida Ampoule Mist peptider og hyaluronsyre, som tilfører en anti-age og fugtgivende effekt. Manyo Bifida Ampoule Mist er nem at anvende, hold blot misten 30 cm fra ansigtet og sprøjt et par gange indtil hele ansigtet er dækket af en tynd mist.


Hos Med24.dk finder du altid gode priser og tilbud på Manyo produkter. Vi stræber efter hurtig levering, så du nemt og enkelt kan få glæde af en ny innovativ koreansk hudpleje.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.