Maistic Bio Group

5 Produkt(er)

Maistic Bio Group – Komposterbare og plastfri produkter samt emballage

Flere tons plast og ikke-genanvendeligt affald ender årligt ude i naturen og volder problemer for verdenshavene, miljøet, vores sundhed og fremtid. Vi bliver samtidig bombarderet i medierne med ny forskning, der påviser dets belastning af det naturlige kredsløb, og hvorfor vi bør tage problemet så alvorligt - Så hvorfor gør vi ikke noget?

Maistic Bio Group har taget hånd om miljøet, dig og mig, og vores alles fremtid med nogle helt unikke, miljøvenlige, plastfri og komposterbare produkter til en god pris, der nemt og enkelt kan inkluderes i vores hverdag.  

Man siger, at op mod 80% af den plast man ser i supermarkedet kan erstattes af certificeret komposterbart - Og du kan allerede nu gøre en forskel med Maistic Bio Groups produkter, der nedbrydes helt naturligt og hverken bryder med din eller naturens balance.

Hvad er Maistic Bio Group?

MAISTIC Bio Group APS samarbejder med producenter i hele verden, der kan og ønsker certificeret komposterbart og plastfri løsninger. Virksomheden arbejder ihærdigt på at udbrede kendskabet til bæredygtige og miljøvenlige produkter, og arbejder herfor med alle, der i dag benytter sig af ikke-nedbrydelige plasttyper.

 Dette dækker bl.a. over: forbrugere, det offentlige, grossisterne, fødevareproducenterne samt beslutningstagere blandt andet indenfor politik.

Gruppen er bestående af en række iværksættere, der brænder for miljøet og en bedre fremtid – en fremtid vi allerede kan medvirke til nu og her. Maistic Bio Group har derfor også specialiseret sig i mikroplastri og certificeret komposterbare alternativer til de plastprodukter, der udgør en kæmpe trussel for miljøet og verdensbefolkningens overordnede sundhed.  

Af hensyn til miljøet producerer virksomheden udelukkende produkter på bestilling.

Maistic Bio Groups primære mål

Maistic APS arbejder ud fra sund fornuft, moderne videnskab og minimalisme.
For dem er det “bedste produkt”:

  • Skabt primært ud fra biobaserede råmateriale, der samtidig imødegår kundernes behov og ønsker.
  • Så miljøvenligt som overhoved muligt. Bl.a. er deres komposterbare majsbaserede produkter GMO-fri og pesticidfri.
  • Et produkt, der bidrager mindre til CO2-regnskabet end gængs plast. PLA sparer herunder miljøet for op til 80% i produktionsleddet.
  • Produceret på en fabrik, der aktivt (og dokumenteret) arbejder for at bedre miljø og sociale kår.
  • Fri for kemiske additiver såsom D2W og EPI

Brandet er desuden bevidste om at migration af sundhedsskadelige eller potentielt sundhedsskadelige stoffer fra emballage til fødevare er et problem – De tager det derfor også meget seriøst og går efter materialer og produkter, der tester bedst og er længst fra grænseværdierne på alle parametre.

Certificeringer og streng miljøstandard

Maistic Bio Group følger EU-standarden (EN 13432) også kendt som “den strengeste miljøstandard”, hvorfor materialet eller produktet er komposterbar, og kan indgå i naturlige kredsløb helt uden at skade miljøet med kemi samt andre midler, der ikke høre til i naturen eller anden former for skrald og kompost.

Hos Maistic holder de sig til certificeret komposterbart, når det handler om bioplast. De forhandler og producerer herfor naturligvis ikke varer af bioplastmaterialer, som ikke overholder kompost-kravene - Og de producerer aldrig deres varer af gammeldags plast.

De fire hovedkrav i OK Compost-certificeringerne, som virksomheden følger, er:

  • Produktet skal kunne nedbrydes til CO2, vand eller biomasse.
  • Overholdelse af krav og forbud ift. indhold i produktet – Blandt andet til indhold af tungmetaller, gasser, flourstoffer m.m.
  • Fysisk test for bionedbrydelighed i et kontrolleret laboratoriemiljø med krav om, at 90% af produktet skal være defragmenteret til meget små stykker på de 180 dage, testen varer.
  • Kvaliteten af det organiske materiale, som det certificerede produkt blandes med må ikke forværres ved at blive blandet med produktet.

Påbegynd en bæredygtig og sundere fremtid

Du kan nu være med til at bidrage til en bedre miljømæssig fremtid med Maistic Bio Groups. Vi hos Med24.dk står sammen for sundhed, og er derfor allerede sprunget med på vognen og tilbyder en række af de fantastiske produkter fra brandet. I vores sortiment finder du bl.a:

Maistic klude (altmuligklude), der er alternativet til den velkendte altmuligklud. Kludene er hvide og bestående af 100% naturlig viscose af træfibre.  

Maistic fryseposer (komposterbare), som er nedbrydelige både i natur og velplejet hjemmekompost. Poserne fås både som 2, 4 og 8 liters og kan anvendes til køl, frost og tørvarer.  

Maistic Klet ridsefri skrubber. Skrubberen er lavet til flergangsbrug af naturlig cellulose af træfibre samt hamp, og er velegnet til opvasken som alternativ til plastsvampe og opvaskemaskinen.

Maistic affaldsposer (komposterbare). Du finder disse både som 20 L samt 30 L. Poserne kan nedbrydes til vand, CO2 samt biomasse – om end de ender i naturen. Poserne er baseret på GMO-fri og økologisk majs.  

Maistic svamp (til støvfri rengøring). Svampen anvendes til flergangsbrug og er velegnet inde og ude samt til kroppen, og kan eventuelt klippes i mindre stykker. Svampen er flad og lavet af naturlig cellulose af træfibre. 

Køb Maistic Bio Group hos Med24.dk

Med en grønnere, sundere og bedre fremtid i sigte, er det svært ikke at lade sig forelske i Maistic Bio Groups principper og helt eksklusive produkter! Du kan finde dit miljøvenlige alternativ i vores sortiment til skarpe priser, og derpå bidrage til både miljøet og den folkelige sundhed allerede i dag!

Er du fan af genanvendelige produkter, bør du desuden tjekke vores sortiment af “If you care” produkter, der er en række alternative husholdningsprodukter, som kan anvendes til køkkenet.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.